Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

čtvrtek 19. září 2024

Magické kočky 2025: Odvážně do nových projektů? s KARTAMI


S touto otázkou do nového roku... co obecně nám vyšlo ke kouzelnému kalendáři? Milenci: Budeme potkávat to pravé… to k zulíbání. Inspiraci, pravé lidi, krásná místa, krásné zážitky, navíc pak je tu přítomna úleva, že nejsme na všechno sami…

LEDEN: Zkuste si zahrát s osudem… požádat ho o něco. Ukázat, že na to máte, že se nebojíte. Je to i vhodný čas na trénink, vizualizaci, přípravu všeho druhu, na to, co chceme letos dokázat.

ÚNOR: Čas na pořádnou přípravu. Co máte, co nemáte, co sbalit a co ne… osud přidává do vašeho života to, co bude stavebním kamenem budoucnosti. Najděte to, opečujte, uchovejte na pozdější použití. Faktická příprava!

BŘEZEN: Čas vyrazit. Už se to houpe před očima jako kyvadélka… je čas už se do něčeho pustit, využít nádhernou příležitost, která se naskytla. Pokud ještě ne, pak alespoň hledejte znamení, návody, směry a vyjdete se po nich, nepřestávejte v přípravách a pečlivém tréninku.

DUBEN: Spravedlnost, vyrovnání, vidění skutečnosti v odraze toho, co se nám nyní děje. Dokonalé návody na budoucnost všude kolem nás. Dostaneme také příležitosti se pustit právě do toho, pro co jsme podle osudu připraveni!

KVĚTEN: Je čas o sebe pečovat, najít sám sebe, co mi dělá dobře, co ke mne patří. Velký úklid v životě, aby mohl pokračovat dál v nových kolejích. Očista duše, moudrost, oslava, úleva a puštění se do nového.

ČERVEN: Moudrost, ticho, klid, vyrovnání a radost… ticho a příležitosti jen sklízet to, co se událo… nemusíte toho dělat moc, červen nese výsledky sám. Posouvá osud sám, buďte jen diváky, věci se rovnají tak, jak mají být, abyste se zase mohli dát efektivně do práce?

ČERVENEC: Každé naše rázné rozhodnutí zamíchá magickým kotlíkem v našich životech. Příležitost pohnout zeměkoulí, aby se něco stalo… Nebo naopak, změny nám umožní se konečně rozhodnout a věci tak rozhýbat.

SRPEN: Úrodou je síla… posílení, první velké výsledky, snad až roční výsledky? Rozhodně vidíme, co je naším úkolem a kam dál… správné nasměrování i pro tápající. Výsledky. Zlepšení, uzdravení.

ZÁŘÍ: Skvělá nabídka, dobré zprávy, barevné a jásavé. Jedovatosti jasně uvidíme a rozeznáme. Směs dobrého i podivného, je na nás dobře rozeznávat… Cesta vpřed jde přes zprávy zvenčí a nabídky, které nás v tuto chvíli mile překvapí.

ŘÍJEN: Kde se o nás pokoušela špatná cesta, tam jsme nyní vráceni zpět. Příležitost zúročit celý rok, dát se na zcela nové plány, nebo využít výsledků letošního roku pro další plánování. Znovuzrození se, úleva, odkládání zátěže minulosti.

LISTOPAD: Zahřeje nás to, co je krásným výsledkem celého roku. Sáhněte si po odměně, řekněte si o ni. Usmějte se na svět a on vám v tomto svátečním čase předá nádherný dar, tvrdě vydřený celý rok.

PROSINEC: Skvělé období pro nové plány, ticho, klid, rozjímání. Výsledky celého roku vám nyní ukazují, že můžete jít třeba i zcela jinými cestami, než jste si představovali například před rokem. Letos se hodně změnilo a otevřelo vám to dosud neznámé obzory.

Kalendář: Magické kočky 2025

Karty: Tarot světla a stínu

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!