Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

čtvrtek 19. září 2024

Nespoutaná žena 2025 s KARTAMI


Najít svůj smysl a sílu? Pomožme si kartami... Obecně pro rok 2025 nám vyšla.... Královna zeleného lesa, císařovna, plodnost, jasnost… síla, ženská síla. To je cíl roku? Mít takové zázemí v sobě i kolem sebe.

LEDEN: Vytrvalost. Soustřeďte se na to, kým jste. Kdo jste… kam míříte. Klidně si dejte období oddechu, kdy o vás okolí neuslyší ani slovo… do své jeskyně, svatyně – a tam odpočívejte právě v tom všem, v čem potřebujete.

ÚNOR: Lesní milenci, přichází k nám zdroj naší síly, to pravé k nám! Ty pravé okolnosti nebo situace, které v nás rozžehnou sílu (přátelství s bílým tygrem).

BŘEZEN: Přitažlivost… a to velmi příjemná a hřejivá, i taková, kdy pocítíme, že někoho potřebujeme ochránit. Pěstujme vztahy, opečovávejme nejbližší a zázemí, které máme. Nesmírně ožije a nabije nás silou.

DUBEN: Šaman. Znovu tiše zaměřme své cíle. Můžeme dostávat silné intuitivní vhledy, nebo se kolem nás budou dít věci, které jasně ukáží náš směr, či zdroje naší síly. Čas se možná trochu magicky postarat o sebe a své okolí. Třeba my sami jsme nyní šamany pro někoho… nebo něco.

KVĚTEN: Strom světa, labyrinty ukazují směr, nebo se věci komplikují, protože jsme obstáli a potřebujeme tedy zkusit něco obtížnějšího, kde dobře využijeme své zkušenosti. Nebo se též mohou některé labyrinty nyní vyjasnit.

ČERVEN: Naplnění. A síla. Výsledek, úspěch. Dílčí úspěch. Něco, na čem lze nyní stavět budoucnost, uvažovat o ni. Čas na přeplánování, vnesení novinek a nových dovedností do svých plánů… co bude jiné, uzdravené? Uzdravenost je velké téma.


ČERVENEC
: Úspěch. Radost. Posílení. Dobře vidíme svou situaci, svou sílu. Dobře se nám také síly načerpávají, tedy naplánujte si čas, kdy se budete věnovat jenom opravám a doplnění sil a sobě samé. Nabité baterky se hodí později.  I zvenčí může přijít pěkný podnět do budoucna.

SRPEN: Když vezmete do náruče všechno, co máte a milujete, tak vám Polárka ukáže směr. Jemný citlivý čas, kdy se můžeme doslechnout ze svého podvědomí pravdu o sobě. Jemnou, tichou… důležitou. Velmi intimní období, do kterého by neměl nikdo zvenčí zasahovat.

ZÁŘÍ: Zkouška rovnováhy a toho, jak silné jsou naše základy. Nebo naopak, můžeme  nyní zkusit na nových základech postavit něco nového a uvidíme, vydržet by to mělo. Máme vybudované silné zázemí a je tedy i čas dát se do nové práce.

ŘÍJEN: Truchlení a rudá růže u úst znamená, že je čas odříznout od sebe vše, co vám brání v životě. Odtruchlit zatěžující okolnosti, minulost, ublížení, zrady, špatné vztahy. Vzdát jim čest a jít dál. Čas zastavení se pohlédnutí na život jinak: jsme za ten rok jiní, změnit se musí i naše… vztahy, prostředí?

LISTOPAD: Na čistou půdu přichází osvobození a naděje, novinky, čistota… doba, kdy už můžeme začít plánovat další rok, být vděčni za tento rok. Čas nevinnosti, který můžeme využít naprosto, jak chceme.

PROSINEC: Moudrost intuice, kdy nás královna pohárů vede tam, kam potřebujeme. Kompasem je moudrost, zkušenosti a prožité. Odložená minulost a přitažlivá budoucnost. Souznění s velkou šelmou nám opět dává sílu, tentokrát medvědí sílu.

Kalendář: Nespoutaná žena 2025

Karty: Tarot divokého lesa

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!