Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

čtvrtek 19. září 2024

Miluj svůj život 2025: Jaký bude tento rok s KARTAMI

 


Obecně jsme si k celému roku přiložili... Královna mečů. Osud nás bude zalévat živou vodou, když zůstaneme pozorní, radostní a budeme vždy brát v potaz to, co se kolem nás děje, fakta, využívat moudrost a ROZHODOVAT SE. Rozhodnutí budou v tomto roce lehčí než jindy, protože si budeme víc jistí. Bude více vidět, kudy dál… a kudy si proklestit cestu…

LEDEN: Přátelství a Milenci: snadněji uvidíme, kdo k nám patří a kdo ne. Nalezení své „krevní skupiny“? Události a životní okolnosti se tak nějak poskládají do příjemna. Pocit oddechnutí si v bezpečí. Rozvíjení mimořádných vztahů v našich životech. Potřeba souladu.

ÚNOR: S nadšení a zvědavostí pluji životem. Jen se nenechat odstrašit. Je čas vzít věci do svých rukou a chvíli směr namířit tam, kam potřebujeme nebo chceme. Obhajoba sebe samého může obsahovat i útok, potřeba obstát. Bojujeme za svobodu a za další cestu…?

BŘEZEN: Medituj a rozšiřuj své vědomí, osud ti s tím pomůže, přinese výsledky nebo jistoty, na kterých lze dále stavět. Znamení a synchronicity mají ukázat cestu kupředu. Kvalitní cestu, roli to nyní může hrát ve financích, práci nebo rodinném zázemí. CO potřebuje růst, to nyní zalijte výživnou vodou.

DUBEN: Intuitivně proplouvám oceánem neomezených možností a přesně cítím, kam  potřebuji. Karta Blázna pak zpřesňuje, že mnohé nové začátky jsou opravdu nové, jaké jsme  ještě nikdy nezažili a už vůbec v ně nedoufali. Takže čas zázraků? Nebojte se nyní riskovat…


KVĚTEN: Štědrost a laskavost čeká především na ty, kteří si nevěděli delší dobu rady. To dobré může navíc přicházet z míst, kde bychom to nečekali, kde oceníme něco, co už máme, nebo přehlížíme. Ohromná úleva: Nenechte se ovlivnit negativitou!

ČERVEN: Mám život ve svých rukou a jsem za sebe zodpovědný. Snad jen nespěchejte, nic netlačte na sílu a ty otěže v rukou povolte, pokud cítíte, že vás to tlačí někam, kam nechcete. Dejte si čas, čas na urovnání si myšlenek, směru, abyste toho co nejvíce skutečně měli ve své moci.

ČERVENEC: Upřímnost, jsem kdo jsem. Otvírám se různým životním vizím a jsem se sebou v souladu. Osud půjde na ruku a je tu čas zázračných vyústění, zážitků, vztahů… objevuje se také roční téma! Moudrost se dostává do praxe a je tu čas odměn.

SRPEN: S lehkostí proplouvám světlem i tmou. Dobře vidím, kam mne vede moje intuice, můj osud a mohu se prodrat znovu starými bolestmi, aby přišla nová svoboda, lehčí bytí, moudrost. Čas udělat něco, nač předtím nebyla odvaha, ale nyní je. Vše co bylo, je pro něco dobré.

ZÁŘÍ: Proměňuji sílu smutku v radost a světlo, nyní je velmi dobře vidět, co nás měla minulost naučit a přinese nám odměnu, v podobě emocí, radosti nebo konkrétních zamilováníhodných lidí. Láska roste, vyvíjí se, vidíme i lépe to, proč jsme zrození a co je naším nadšeným úkolem tady na Zemi.

ŘÍJEN: Otevírám se štědrosti a nyní to  má ještě větší síllu! Kam patříme, tam se dostaneme. Nabídky jako na míru. Vztahy jako na míru. Úleva, uzdravení. Pocit až posvátné správnosti toho, co se nyní děje. Znovu a znovu příležitost poděkovat osudu  za něco, čím nás nyní doslova dojme.

LISTOPAD: Probouzím sílu a sebevědomí, odhodlanost mi pomůže překročit práh s něčím obtížným či něčím z minulosti.  Těžko zkušenosti jsou u konce, nebo je můžeme nyní nějak dobře využít ve svůj prospěch a jsou před námi nové typy životních zkušeností. Je třeba balancovat a využívat toho, že něco jsme už odžili a už to dál po staru odžívat nemusíme.

PROSINEC: Miluji svůj život a starám se, aby kolem mne vzkvétal. Příležitosti se budou otvírat jedna vedle druhé. Obrovská změna, která je štěstím, dává nám smysl a dává nám zamilovat se do sebe, světa, všeho kolem sebe. Využijte tento měsíc k novým začátkům tam, kde je nutkavě cítíte.

Kalendář: Miluj svůj život 2025

Karty: Královský zlatý tarot

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!