Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

čtvrtek 19. září 2024

Miluj svůj život 2025: Jaký bude tento rok s KARTAMI

 


Obecně jsme si k celému roku přiložili... Královna mečů. Osud nás bude zalévat živou vodou, když zůstaneme pozorní, radostní a budeme vždy brát v potaz to, co se kolem nás děje, fakta, využívat moudrost a ROZHODOVAT SE. Rozhodnutí budou v tomto roce lehčí než jindy, protože si budeme víc jistí. Bude více vidět, kudy dál… a kudy si proklestit cestu…

LEDEN: Přátelství a Milenci: snadněji uvidíme, kdo k nám patří a kdo ne. Nalezení své „krevní skupiny“? Události a životní okolnosti se tak nějak poskládají do příjemna. Pocit oddechnutí si v bezpečí. Rozvíjení mimořádných vztahů v našich životech. Potřeba souladu.

ÚNOR: S nadšení a zvědavostí pluji životem. Jen se nenechat odstrašit. Je čas vzít věci do svých rukou a chvíli směr namířit tam, kam potřebujeme nebo chceme. Obhajoba sebe samého může obsahovat i útok, potřeba obstát. Bojujeme za svobodu a za další cestu…?

BŘEZEN: Medituj a rozšiřuj své vědomí, osud ti s tím pomůže, přinese výsledky nebo jistoty, na kterých lze dále stavět. Znamení a synchronicity mají ukázat cestu kupředu. Kvalitní cestu, roli to nyní může hrát ve financích, práci nebo rodinném zázemí. CO potřebuje růst, to nyní zalijte výživnou vodou.

Magické kočky 2025: Odvážně do nových projektů? s KARTAMI


S touto otázkou do nového roku... co obecně nám vyšlo ke kouzelnému kalendáři? Milenci: Budeme potkávat to pravé… to k zulíbání. Inspiraci, pravé lidi, krásná místa, krásné zážitky, navíc pak je tu přítomna úleva, že nejsme na všechno sami…

LEDEN: Zkuste si zahrát s osudem… požádat ho o něco. Ukázat, že na to máte, že se nebojíte. Je to i vhodný čas na trénink, vizualizaci, přípravu všeho druhu, na to, co chceme letos dokázat.

ÚNOR: Čas na pořádnou přípravu. Co máte, co nemáte, co sbalit a co ne… osud přidává do vašeho života to, co bude stavebním kamenem budoucnosti. Najděte to, opečujte, uchovejte na pozdější použití. Faktická příprava!

BŘEZEN: Čas vyrazit. Už se to houpe před očima jako kyvadélka… je čas už se do něčeho pustit, využít nádhernou příležitost, která se naskytla. Pokud ještě ne, pak alespoň hledejte znamení, návody, směry a vyjdete se po nich, nepřestávejte v přípravách a pečlivém tréninku.

DUBEN: Spravedlnost, vyrovnání, vidění skutečnosti v odraze toho, co se nám nyní děje. Dokonalé návody na budoucnost všude kolem nás. Dostaneme také příležitosti se pustit právě do toho, pro co jsme podle osudu připraveni!

Nespoutaná žena 2025 s KARTAMI


Najít svůj smysl a sílu? Pomožme si kartami... Obecně pro rok 2025 nám vyšla.... Královna zeleného lesa, císařovna, plodnost, jasnost… síla, ženská síla. To je cíl roku? Mít takové zázemí v sobě i kolem sebe.

LEDEN: Vytrvalost. Soustřeďte se na to, kým jste. Kdo jste… kam míříte. Klidně si dejte období oddechu, kdy o vás okolí neuslyší ani slovo… do své jeskyně, svatyně – a tam odpočívejte právě v tom všem, v čem potřebujete.

ÚNOR: Lesní milenci, přichází k nám zdroj naší síly, to pravé k nám! Ty pravé okolnosti nebo situace, které v nás rozžehnou sílu (přátelství s bílým tygrem).

BŘEZEN: Přitažlivost… a to velmi příjemná a hřejivá, i taková, kdy pocítíme, že někoho potřebujeme ochránit. Pěstujme vztahy, opečovávejme nejbližší a zázemí, které máme. Nesmírně ožije a nabije nás silou.

DUBEN: Šaman. Znovu tiše zaměřme své cíle. Můžeme dostávat silné intuitivní vhledy, nebo se kolem nás budou dít věci, které jasně ukáží náš směr, či zdroje naší síly. Čas se možná trochu magicky postarat o sebe a své okolí. Třeba my sami jsme nyní šamany pro někoho… nebo něco.