Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

úterý 26. ledna 2021

Týden od 25. – 31.1.: Laskavý týden, víme, jak věci jsou…

 


Týden začíná citlivě, hladivě a magicky. Najednou se tu vše uklidňuje a stejně tak to může být jen lehké oddechnutí jako týden skutečných zázraků. Věci jsou ale jinak než se zdají, takže se přikláním spíše ke změnám a událostem pomalým, ke kterým se dlouho schylovalo, nebo které jsou výsledkem toho, že jsme něco konečně pochopili.  Co se nyní zastaví, to se má zastavit, proto do těchto dějů nezasahujme zbrklostí nebo zběsilou chutí něco popohánět. Naopak, klid a čas prospěje snad úplně všemu. Konečně vím, jak dál…  načaté události si sednou a začneme se v nových kolejích cítit dobře.

Co má nyní skončit, to skončí, vstupujeme do nového cyklu. Není to ale přerod chaotický nebo násilný, ale přerod vítaný. Jistou roli tu hrají párové moudré energie, takže cokoliv nyní potkáte – intuitivně pocítíte – to se může snadno stát, že k tomu v průběhu týdne přijde druhé do páru.

Ta správná nabídka, ten správný člověk a s tím vším i ten kýžený konec jednoho cyklu, symbolický konec zimy a začátek jara. Snad za tou symbolikou stojí i Imbolc, na který jsem letos velmi něžně zvědavá. Ano, něha je to, co i přes tu důraznost a údernost týdne vystupuje nejvíc. Naše city, intuice, emoce, naše tušení, naše vnitřní moudrost, která najednou vystupuje na povrch a je vnímána nejen námi, ale měla by být zachycena i osudem, který se podle ní zachová. Kam chcete? Kam jste připraveni jít? Dejte to sobě nebo světu vědět… a stane se.

Dvě oblasti, kde k té úlevě a přerodu dojde nejvýrazněji: Tam, kde vám bylo něco vzato, až ukradeno, ukřivděno, co odešlo v dál… uvidíte, že místo toho tu je něco nového, lepšího… úročí se slzy, zaplňují se prázdná místa, byť třeba jen v první fázi nadějí.

A druhou oblastí jsou osudové události, jež zahýbou týdnem tam, kde jste přetíženi, kde je příliš mnoho rozjetých úkolů… ty nedůležité se samovolně pozavírají. Uleví se vám od bolestí hlavy…

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!