Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

úterý 26. ledna 2021

Úplněk ve Lvu, 28.1.: Šmahem do nového… Alchymie života

 


Lví úplněk nám letos přinese atmosféru, ve které budeme mít chuť za sebou nechat minulost víc než kdy jindy. Výtečná příležitost k tomu začít něco nového, rozhodnout to, co už nám neslouží, ovšem svou roli tu mohou sehrát i záležitosti, které jsme se začali učit, cesty, po kterých jsme se dali a najednou…vidíme, že to je špatně, protože se tu ukáže, že naše minulá rozhodnutí byla scestná. Což se projeví pocitem svázanosti, víc nám to najednou bere než dává. Máme možnost korigovat své smělé plány! Lví úplněk nám ukáže v celé své hrdosti, kde máme na víc a máme přidat. A také kde se tady snažit je zbytečné a jsme lepší v něčem trošku jiném!

Není to příjemná inventura, protože bude naprosto zřejmá a někdy může nést i kousek zklamání. Alchymie života si nás pěkně namíchá. Osud nás může v tento čas odfouknout o pěkný kus jinam, než jsme byli zvyklí, než jsme si plánovali. Za samoty, z uvažování, z iluzí a nostalgie do pěkně našlápnuté reality, ve které se jen tak nezastavíme – do reality, která by nám měla dát více jistot, ale musíme pro ni v tuto chvíli něco konkrétního udělat a už se nedívat vzad. Na přemýšlení byly dny před úplňkovým časem.

 Může se toho dít opravdu hodně, záleží na tom, na jaké značce v životě zrovna stojíte. Jde tu ale o přerod starého, promyšleného, uzrálého v akci nebo situaci, ve které hraje roli náhlé prozření a příležitost vymanit se ze starých plánů, které proč nešly na svět? Protože nebyly ty pravé, protože potřebovaly změnu – a tu je úleva, protože uvidíme, jak svůj život inovovat k lepšímu. Zde uvidíme, kde je nám nuzno, kde bolí duše, kde jsou emoce na hraně a kde to už hlavně tak být vůbec nemusí… a čím víc nového nyní do života pustíme, čím víc zapracujeme na tom, abychom vážně byli jiní, vyrovnaní, tím více jistoty pod nohy získáme (ty by měly přijít i zvenčí jako potvrzení správnosti našeho směru) a tím víc z těchto úplňkových proměn budeme získávat v dalších dnech.

Je spojován také s vlčí energií, čili to, co s Vámi bude doslova cloumat, to je vaše divoké Já… a jeho projevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!