Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

čtvrtek 21. ledna 2021

ONLINE program: Druhý ROK s cyklem OD IMBOLCU PO SAMHAIN: Rozkvět


SEDM svátečních ročních zastavení v náladě roční doby a svátků k nim náležícím, SEDM niterných a osobních karetních inspirací a možností nahlédnout s nimi do hloubky svého ročního záměru.

V emailu sedmkrát dostanete – základní list k vytištění do notýsku + čtení k pohodovému čaji a kávě, sedm karetních inspirací k dané době obecně i JEN pro vás osobně s možností emailového popovídání nad tématy, která řešíte… a chráněný prostor pro diskuzi nás všech v diskuzi pod neveřejným odkazem na Youtube.

TVOŘIT, ŽÍT, PEČOVAT: KOLO ROKU, SPIRÁLA ŽIVOTA

Imbolc (1.2.), Ostara (20.3.), Beltine (1.5.), Litha (21.6.), Lammas (1.8.), Mabon (23.9.) a Samhain (30.10.)… (osmý svátek, zimní slunovrat Yule (21.12.) už si necháváme pro vlastní odpočinek, uzavření starého a otevření nového roku)

Rok, ve kterém si uvědomíme různorodost každého ročního období, dary, které nás podporují v myšlenkách, citech i činech. Využijeme čas naplno, odpočineme si, poděkujeme, odvážně se do něčeho pustíme. Naše úkoly zůstanou našimi úkoly – ale získáváte možnost celoroční konzultace s inspirujícími energiemi.

Někdy totiž opravdu stačí málo, možná vyslyšet sebe samu, protože to, kam nám natočí hlavu a pozornost karty, většinou moc dobře víme. Budeme se tedy ujišťovat, zpřesňovat ve svých záměrech, dodávat odvahu a chválit.

Letos s kartami Tarot keltských draků, protože jsem měla pocit, že rok zasvětíme ochraně a rozvoji pokladů, které máme. Energii života, ohně, pokladů a hlubokých vnitřních změn. A s Tarotem dobra, protože si mě zavolal a chce také ke slovu! Sama nevím proč, takže to je prvek překvapení!

A s koncem roku se ohlédnete a spatříte TEN svůj velký výsledek.

………………..

Z čeho v programu vycházím?přirozeného ročního cyklu, který je příjemné cítit, ať žijeme v sepětí s přírodou či nikoliv, pramení z něj pocit vděčnosti, jež je hybnou silou zázraků. I malý zázrak je prvním krůčkem k těm dalším.

Vycházím z vlastních pozorování, zkušeností, chyb a omylů. I drobných radostí a úspěchů. A z toho, co mě v průběhu roku potká při objevování nových a nových informací o těchto ročních zastaveních. A z inspirující radosti, kterou přináší tarot a vy, čtenářky a posluchačky Bonboniéry U modré kočky.


Před každým SVÁTKEM dostanete email, ve kterém bude:

Jak uctít tuto část roku, pochopit ji do hloubky a oslavit ji s možnostmi, které máte, které budete cítit jako Ty vaše. Důraz je kladen na niternou oslavu a zútulnění prostoru kolem nás i v nás, aby se nám spokojeněji žilo

Obecné sváteční karetní poselství pro tento rok a pro skupinu účastníků i v závislosti na události roku obecně

Individuální malý výklad pro Vás k tomuto neopakovatelnému ročnímu okamžiku s tím, že se můžete v odpovědi na tento email na COKOLIV ZEPTAT karet, které inspirují… možná na ten správný směr, možná na to správné slovíčko…

Chráněný prostor pro celoroční diskuzi: Pravděpodobně to bude diskuze pod neveřejným odkazem na Youtube: povídejme si mezi sebou, o tématech, která jsou aktuální pro nás, pro vás…

VSTUP do programu: V DOBĚ RŮSTU…. DVAKRÁT….

Rozhodla jsem se letos udělat dvě možnosti vstupu do Programu:

PRVNÍ VSTUP: leden –15. února: 1 500,-Kč (dostanete emailové materiály k Imbolcu)

DRUHÝ VSTUP (kdo se ještě nerozhodl a stále cítí energii růstu) 15. února – 25. března.: 1 200,-Kč (dostanete emailové materiály k Ostaře, jarní rovnodennosti)

………………….

Otázky, které vás mohou napadnout?

Nechci neveřejný odkaz, můžu napsat na email i mimo svátky?

Ano, můžete (modracesta@seznam.cz)  Neveřejný odkaz na YT mi přišel zatím jako nejskrytější možnost, do neveřejné skupiny na fb se mi nechtělo, ale je možné, že v průběhu roku objevím platformu, na které by tento záměr běžel lépe. Ideálně, kdyby to šlo připíchnout jako ikonka na plochu mobilu.

PLATBA A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

Zaplatit můžete v případě obou vstupů až poté, když Vám bude program líbit – termín splatnosti je 31.3.2021. Bude to jednoduché, kdo nechce jít dál, platit nemusí a další materiály už před svátkem 1.5. nedostane, kontakt smažu.

Program můžete kdykoliv opustit a požádat o vrácení peněz a vymazání naší komunikace emailem.

Vaše údaje jsou v bezpečí pod správou emailu seznam.cz, nebudu Vás žádat o osobní údaje (k výkladům nejsou třeba), ani ode mne nedostanete žádný nadbytečný email vyjma těch objednaných svátečních a těch, ve kterých společně budeme komunikovat.

Kde objednat? STAČÍ NAPSAT, ŽE SI PŘEJETE vstoupit do tohoto cyklu a v odpovědi dostanete vše potřebné.

Nechť je tedy rok 2021 plný zářivých drahokamů a láskyplných zázraků.

Email: modracesta@seznam.cz, Renata Petříčková

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!