Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

úterý 7. května 2024

Chris-Anne: Karty posvátné kreativity

 


Velmi moderní vzhled!
 Povzbuzující texty si můžeme interpretovat právě tak, jak potřebujeme, k tomu nás ostatně i sama intuice dovede. Karty posvátné kreativity jsou koncipovány jednoduše, stroze, velmi moderním stylem, který se rozhodně odlišuje od všech ostatních karet. Přitom svými významy je to sada obsahující celý kreativní svět, rozhodně s nimi jsou výklady obsáhlé, plné, velmi inspirující.


Ukáží nám svět možností, které máme…

Záměrně nepíšu „svět neomezených možností“, protože karty vám ve výkladu zaměřeném na parádní podnikání a tvoření svého života ukáží, kde máte silné stránky a co můžete naplno využít. A věřte, že lidský mozek funguje tak, že co je mu blízké, to vám rozhodně řekne. To vám dá vědět! Takže z celé knížky, všech karet a popisků, které si k čemukoliv vytáhnete, budete nadšeni jen a pouze s tím, co s vámi nějakým způsobem souzní.

A rozklíčování už pak je na každém.

Tak jednoduché, svěží a čisťoučké!

Jak působí? Díky jemným světlým letním barvám působí velmi svěže a jednoduché umělecky ztvárněné významy nám dají plnou možnost rozvinout si své vlastní myšlenky.

Takhle nějak si představuji karty bez obrázků, v největší možné jednoduchosti.

Knížečka je v podobném stylu a zachovává design karet. Textu tu najdete poměrně dost, ke každé kartě tam máte možnosti si trošku počíst a ponořit se hlouběji do svého tématu.

A najdete tu i věci, které se běžně požívají při rozvoji jakéhokoliv podnikání.

Namátkou jsem tu našla třeba doporučení nechávat si kousek času ze svého pracovního času na prosté posezení nad novými nápady. Volný čas v kalendáři vyhrazený pouze pro příchod Múzy. Kolik lidí to dělá?



A jak ozdravné to je, když to někdo opravdu dokáže? Tato metoda mne fascinovala již před možná více než deseti lety v knize pro volnonožce, a jak vidno – je to věc, o které by se mělo mluvit častěji. Není větší frustrace než nemoci vystoupit z křeččího kolečka a pro vystoupení OUT OF THE BOX v podstatě není čas.

Tak tohle mne karty znovu připomněly.

Rozhodně jsou skvělým dárečkem pro každého, kdo se někam v životě chce posunout, opravdu bez ohledu na to, jestli je karetní fanoušek, nebo není… tohle jsou karty, které se stávají skvělými společníky i pro lidi, kteří by si tarot nikdy nepořídili.

Jsou jako přátelé, vhozené návrhy a nápady – a pak… nechť si to každý ve své schůze sám se sebou probere tak, jak potřebujeme.

O AUTORCE: Chris-Anne si tyto karty jako svůj první projekt vydávala sama a její cesta od reklamní agentury ke kartám byla velmi strmá a uspokojující. Karty jí změnily život… a o své bádání i výsledky se dělí se čtenáři a vykladači na celém světě.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2024, www.synergiepublishing.com


Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!