Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

úterý 2. dubna 2024

Karty vodních chrámů


Jsou krásné, něžné a intuitivní....

K čemu se asi nejvíce hodí tyto karty? K očištění emocí, pochopení toho, co se v nás děje a klidně bych, s jejich výrazným léčitelským tónem, bych je použila při řešení něčeho, co vás akutně, nebo dokonce dlouhodobě bolí. Jste-li už svým založením hodně napojeni na léčivost, energie, jemnou energii, kterou chcete vnímat, pak budete z těchto karet nadšeni, protože autorka je pojala velmi poeticky a duchovně.

Ale i když  jste velmi prakticky založení, pak vás karty dokonale navedou. Autorka se v jednotlivých výjevech umí překrásně rozpustit v emocích, ale vždy z textu vyjde i nemálo praktických rad, které můžete použít.

A tady jsem si jista, že vás napadnou i vlastní významy, zejména, pokud si děláte výklady na více karet a jednotlivé významy se budou pojit dohromady.

Naučí nás hravosti a radosti ze zkoumání

Zcela jednoznačně se autorce podařilo udělat karty hravé a doporučuje pomocí jich zkoumat své emoce, své reakce a samozřejmě i v realitě si zkoušet aplikovat to, co vám karty poradí.

Například karta Vizionářky vám doporučí udělat si opravdu pevné plány a vydat se na nimi. Právě ta odhodlanost prověří sílu plánů, a pokud budeme neoblomní, máme slavit  úspěch.Někdy naše vize ale mohou být spojeny si kompromisy nebo dobrým diplomatickým jednáním, asi to je užitečná rada, protože na to, abychom tvořili své vize, potřebujeme často klid a nekonfliktní prostředí.

Krása, mystika, průkopnictví – to jsou jen příklady oblastí, kterých se karty dotýkají. I to je zajímavé sledovat, jestli problém, který řešíte, bude patřit do kterého souboru karet. Jste ve fázi jeho chápání, nahlížení, nebo už je čas začít jednat, protože vám vyšla většina karet ze souboru bohyní patřících k archetpypu průkopnice?

Karty vodních chrámů jsou  jedinečným zážitkem…

O autorce: Suzi Cherub: kněžka ve znamení Ryb pomáhá svými vhledy tisícům lidí na celém světě.

Laila Savolainen je autorka obrázků a její díla najdeme v divadlech i galeriích, vkládá do nich své vlastní intuitivní vidění.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, SE, 2024

https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/vykladacky/000571_karty-vodnich-chramu.php


Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!