Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

sobota 2. března 2024

Týden od 4.—10.3. Průlomy!


Situace, které zahýbají tím, co máme, co žijeme. Ukáží, kde jsou naše kvality, kde si máme stát za svým, kde zejména naše emocionální kvality, priroity či minulé oběti, mají své místo. Kde dozrál čas, kde se už konečně můžeme pohnout z místa.

Nebo naopak, mohou tu být klidně náhle zastavené záležitosti a pak plně respektujte ty chvíle, které jsou náhle vyhrazeny pro odpočinek, přeplánování nebo pro přemýšlení, jestli nevede jiná cesta k cíli, které cíle jsou naše a které ne… prostě to trošku překontrolovat.

Anebo… čas, kdy nastane čas postavit se za sebe, ale opravdu rázným způsobem. Protože okolnosti to budou vyžadovat a my to tak pocítíme. Navíc, pokud to uděláme, trochu  prosadíme sebe samotné, nejenže si ulevíme od zbytečné zátěže, ale uleví se nám na duši, opadne mlha a věčná nerozhodnost. Takže to je i návod pro ty, kteří mají stále pocit, že trpí rozhodovací paralýzou – prostě něco malého rozhodněte, něco, kde vám všechno říká, že by to bylo dobré (a nepouštějte ke slovu vnitřní kritiky a kritiky vnější) a zkuste to. Přijdete tomu na chuť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!