Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

pondělí 4. března 2024

BŘEZEN PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ: Kde je naše úspěšná oblasti, kde to zkusit?

 


Berani: Tam, kde se objeví množství informací, až informační chaos, kde se věci budou měnit takovým způsobem, až půjde hlava kolem. Okamžitě využívejte to, co se nabídne: využijte novinky, svou sílu, ale pamatujte, že někdy ta rozhodnost může být dvojsečná zbraň, tak se nezbavujte bezhlavě jistot a zázemí. Ale naopak s pocitem jistoty pod nohama se rozběhněte tam, kde se něco nabízí.

Býci: Tam, kde nastane klid a mír. Kde se věci uklidní. Správné věci ve správný čas a pokud se vám otevřou šťastné události, tak to budou náhody jako z pohádky. Bez všech pochybností.

Blíženci: Tam, kde vám to nabídne jakousi formu  znovuzrození a cestičky jít za tím, jací opravdu jste. Kde se můžete svléknout ze staré kůže: Prostě novinky, které nadchnou, kterých se třeba bojíte, ale víte, že musíte… Tak se vylíhněte!

Raci: Tam, kam vás to táhne, kde jste rozhodnuti, kde něco trvalo dlouho a je to pro vás vyvrcholení procesu – teď je ten start! Nebo vám dobře půjde „sbalit si kufry“ a pro něco se rozhodnout. Budete vědět, jak to tedy je, dozrají věci, dozrají události a uleví se vám – smíte se rozhodnout.

Lvi: Tam, kde události budou jako z dobrého filmu, kde věci budou dávat smysl, poslední střípek do skládačky!  Okamžiky, kdy se završuje něco minulého. V nových začátcích tedy více využívejte to, co je ukončeno, co už  umíte…

Panny: Tam, kde zasáhne Štěstěna. Máte to jednoduché… úspěchy vám budou patrně padat z nebe a tak se stanete svědky pěkného divadla, kdy vše dobré ihned využívejte a zkuste promýšlet, jak dále z toho všeho získat ještě víc pro sebe, i pro druhé. Otevřete náruč.

Váhy: Tam, kde vůbec nebudete nic vědět, zamlžený březen může být nepříjemný a právě v těchto místech a oblastech vám tak odhaluje oblast, v níž se musíte dát na cestu, kam vás to táhne, kam vás to vede. Úspěch vás potká, když vlastnoručně rozhrnete tu mlhu…

Štíři: Tam, kde se rozvětví možnosti… kde přijdou novinky, kde najednou vstoupí nejistota, že už bylo rozhodnuto a teď do toho vstupuje něco další, kde je chaos a moc věc najednou…co s tím? Rozhodněte se pro to, co vás víc přitahuje, možná si ten luxus nyní můžete dovolit  - navíc roli může hrát pocit, že to nové, vstoupené, je vlastně spravedlivější než ty staré možnosti.

Střelci: Kde vás potká láska… kde se zamilujete. Do lidí, věcí, události, atd… můžete tak slavit úspěch na vztahovém poli, nebo pracovním, ale ta přitažlivost k něčemu, to souznění, které za sebou nese výsledek, kdy nacházíte smysl života – tak to hledejte,  protože tam zažijete nevídaný úspěch.

Kozorozi: Tam, kde zatočíte s nějakým tím vaším démonkem. Lákání do starých kalných vod koukejte odmítnout a vůbec, když se v něčem překonáte, kdy v něčem uděláte dobře sobě, svému tělu a pozvednete se na tu zdravější úroveň, tak zažijete opravdu štěstí… a to lákání do temných bažin – to ukáže,   slabiny, které máte prostě vylepšit. Ať chcete, nebo ne.

Vodnáři: Tam, kde se nadchnete. Kde přijdou lákavé nabídky. Máte všechno to dobré z rukou lidí, možností, novinek. Takže to může být čas, kdy se otevřete novým možnostem a bude se vám to líbit.  Zabalte sami sebe do bavlnky, uvědomte si, co máte skutečně rádi a pak vyhlížejte, něco vám  na tu lákavou květinku do života sedne.

Ryby: Štěstí můžete zažít na poli rodiny, smyslu života, osudu, zázemí. Něco osudového… cokoliv se kolem vás bude dít, je křižovatkou. Máte se na ní správně rozhodnout, přičemž jedna možnost bude taková unylá, depresivní a druhá bude souviset s vládou nad svým životem. Rozhodujte se s ohledem na dlouhodobou budoucnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!