Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

pondělí 12. června 2023

Týden od 12.- 18.6.:Tak moc si můžeme pomoct!


Doslova se můžeme osvobodit z ledového království. Nic víc, nic míň.   Máme na to jít skrze sílu, svoji sílu a skrze to, že naprosto odmítneme nechat se ovlivňovat něčím/někým, co nás opravdu velmi oslabuje. Nebudu už asi říkat, že přesně budeme vědět co je co, protože ten led kolem nás bude nesmírně mrazivý, ale i ten oheň, který nás bude lákat, bude tak jasný, že pokud o čemkoliv ve svém životě pochybujete, tak v tuto chvíli budete mít jasno. CO udělat, co neudělat.

Může to tak být týden ohromných zlomů, přerodů, vylepšení vztahů, uvědomění si vlastních sil, cennosti toho, co máme, co najednou začne mít tu hodnotu pro nás tak viditelnou, že už nedovolíme, aby nám tohle všechno někdo, nebo něco ohrožovalo: je to na jedné straně ohromné zoufalství a ztráty, na straně druhé veliká síla tohle už nedovolit, troufám si tak říci, že tento týden nejvíc uvidí ti, kteří žijí v něčem nevyhovujícím, to bude hodně bolet a pak přeju, ať ten návod na vyjití z toho ledového paláce, máte opravdu jasný a máte u něj nejen tu svoji sílu, ale také zvenčí nějakou podanou pomocnou ruku.

Kdo už ty své ledové paláce zná a ví, tak možná se jich dotkne, možná do nich ještě do nich ještě na chvíli vstoupí, ale už tady bude větší chuť na to lepší, na to opravdové a pak si užívejme toho, co jsme dosáhli, jak jsme sami sebe překonali, jak se máme rádi, jak máme něco, co máme rádi a vůbec, obecně pak takovýto výklad je i o hodně o ocenění toho, co máme. Ocenění kvality, za kterou si sami poděkujeme, nebo nám někdo poděkuje. Prostě podařený týden. Jen je dobré nevracet se tam, kde to bolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!