Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

sobota 25. června 2022

Týden od 27.6 – 3.7.: Šťastný týden: Tak ještě víc! Kam patřím?


Je až neuvěřitelné, že už třetím týdnem tu máme téma životních vizí, lásek, plánů, šťastných náhod nebo událostí, které nás mají po dobrém (i po zlém) dotlačit tam, kam patříme. Máme bedlivě sledovat to, co se děje, protože nás to v každém případě začíná vést novým směrem. Nové zítřky se vyznačují absencí toho, čeho jsme se pracně v minulých týdnech zbavovali!

Takže cokoliv začínáte a pořád to dře, nyní by se to již mělo uvolnit. Svaly zpevnit, přejídání se začne zajídat, první naučená slovíčka vběhnou do hlavy v praxi natošup.

Uržovat svůj směr, svou vizi, případně tomuto všemu věnovat čas a myšlenky a snažit se to dovést k nějakému závěru, promyslet si, jak to vlastně chceme mít v budoucnosti. Kolem nás by mělo být i dost záchytných bodů, podle kterých poznáme, že jdeme a  přemýšlíme správným směrem.

Šťastné události se pak budou týkat především nových začátků, nenadálých a již nečekaných dobrých náhod.

A kdyby to nešlo? Poznání… máme hledat poznání. Takže pokud se budete točit v kruhu, patrně tam bude nepohoda způsobená tím, že „nevím, co chci, protože mi nic nejde“… pak by úlevu mohlo přinést možná až horlivé čtení, hledání informací, poznání, rozběhnutí se do světa a rozhlížení se. Prostě zkuste kdeco… je velká šance, že padnete na to pravé a uleví se vám. Otevřou se dveře..

Tak povím vám, jsem velmi zvědavá na letošní léto, prázdninový čas…

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!