Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

neděle 26. června 2022

Novoluní v Raku, 29.6.: Smyslnost nás vede k novým zítřkům


Nové začátky jsou spojeny s rodinou, vztahy a s tím, co je našemu srdci blízké. Uvidíme, kde potřebujeme ve vztazích (ale i k sobě) něco napravit nebo rozšířit… případná zamilování budou velmi silná až omamná…  Čas nabitý emocemi nám může pomoci lépe v sobě rozeznat to, pro co skutečně hoří naše srdce (a co nám už nepatří, nebo nikdy nepatřilo). Takže rozebrat si svoje osobní záležitosti a velmi niterné problémy může být teď velmi pozoruhodné. Najdeme možná detaily, které jsme jindy neviděli, a které jsou velmi důležité.

Pomůže nám nadšení, smyslnost a poddání se tomu, jak se cítíme. Co nám chutná, co je pro nás osvěžující. Ve všech směrech se nechme tedy vést k rovnováze, přičemž je jedno, jestli budeme ty hezké zážitky přijímat, nebo někomu tvořit… možná oboje a oboje bude velmi uzdravující. Také snáze uvidíme, kde nám co dělá dobře na těle (i na duši) a můžeme to vcelku pohodlně do denní rutiny vnést.

Pozor si dejme snad na přílišnou emotivnost v tom negativním smyslu. „Nic nemá cenu… nic neznamenám“, ale proto tu byl celý měsíc, který naše sebevědomí vedl k tomu, abychom nalezli cesty z labyrintů nízkého sebevědomí. A pokud toto přijde, vraťte se k tématu červnovému: co můžu udělat jinak, abych se takto necítila?  Jakou možnost cesty/způsobu života, můžu přidat na svou životní křižovatku? A zase, vložte do toho své sny, své tužby. I v případě, že pro jejich realizaci budete muset na sobě něco změnit, ozdravit – protože to dokážete a pak přijde tato možnost ke slovu  a uspějete.

„Dobře si vybírej, o co bojovat,“ je citát na závěr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!