Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

pondělí 20. června 2022

Týden od 20. - 26.6.: Do hloubi samého....

 


Stále si neseme jeden velký úkol. Co nejvíc se naladit na sebe, své niterné potřeby – na to, abychom se zbytečně nevysilovali tím, co tak moc cítíme, že je nemoudré…(a přesto to děláme ze zvyku). Fajn, super týden na zatočení se svými nepěknými návyky v jakékoliv oblasti. Půjde nám to i proto, že zároveň nám týden ukáže, kde si teda už definitivně sbalit svých pět švestek a jít o dům dál. Tedy i vhodný čas na ráznější rozhodnutí i činění, okořeněno navíc jasným hlubokým pocitem, že jsme udělali správně.

Tento týden je jako KOMPAS: pouhým rozhlédnutím kolem sebe a v sobě spatříme odpovědi, které máme na dosah. Hlavně tehdy, když se osvobodíme od těžkých břemen (nebo si to alespoň představíme).

Pomoci by nám mohlo i otevření se světu, okolí  a jasné vyjádření svých postojů. Tím lépe uvidíme, co s námi souzní a co ne – a v tuto chvíli to souznivé je zároveň životaschopné. To, co opouštíme je naopak zatěžující a držící nás ve starých kolejích, kde už není vhodné být. 

Čeho budeme mít plné zuby, to tak prostě je.

Nové plány a nová dvířka do života nám tento týden jednoznačně otevřou náhody a události kolem nás. Čím pozornější budeme, tím lépe. Vlastně to je lehce naladěný týden, ve kterém máme mít zvědavostí a údivem otevřené oči a dělat si radost ve všedním dnu, neb to nám přinese něco laskavého do života.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!