Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

neděle 12. června 2022

Týden od 13. – 19.6.: Červnové téma přichází na scénu: Přeorganizace


Troufnu si ale tvrdit, že nejen červnové, ale celoroční téma přichází na scénu. Tento týden bude jako výkladní skříň toho, co žijeme, jak jsme k tomu dospěli (v dobrém i horším) a jak s tímto obrazem dále naložit. Objevit se tam mohou odpovědi na dlouholeté otázky, chuť opravdu opustit něco, co už vážně opustit potřebujeme a vůbec – co v našem životě už fakt nemá co dělat? A co do něj máme naopak pustit?

Dobrou zprávou je, že ke všemu tomu přeorganizování života budeme mít nadšení a chuť.

Druhým velkým tématem je pak přitažlivost, velice silné pocity až povinnosti tvořit nové. S tím je pak spojena spokojenost, klid a vědomí vyváženosti svého života. „Takhle přesně to cítím, takhle to má být a takhle za tím půjdu“.

Skvěle může tento týden působit na vztahy, které se prohloubí, uvidíte, kde a jak jste opravdu naladěni, jaké jsou vaše společné cíle. A takoví lidé se budou i potkávat. A takové příležitosti v dalších oblastech, přičemž tato setkání a novinky by měly vylepšovat náš pocit životní pohody, řešit ztráty životní energie a přinášet nové možnosti k těm, se kterými operujeme doposud. Tím, že bude víc na výběr, rozvinou se před námi nové obzory, možnosti, plátno života, na které můžeme malovat, bude větší. Barevnější.
Tento týden je naší povinností udělat něco pro sebe a pro náš lepší svět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!