Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

pátek 28. ledna 2022

PŘED VÍKENDEM: Klíčem k úspěchu je sebe důvěra

 


Sebe uvědomění. Čím více si na víkend navodíme ten pocit, že moc dobře víme, kdo jsme a kam kráčíme, tím lépe pro nás. Protože se tady mohou dít zázraky. Až mám skoro pocit, že někdo si odnese první drahokam celého ledna, který nebyl rozhodně jednoduchý, protože nás postavil přesně před to, co je tohoto roku hlavní téma. Pro každého jinak, samozřejmě. Ale víme, kde máme úkoly, víme, kde máme stavět či opravovat své hranice, víme, kde máme sázet stromy a nechat rozkvést květiny.

A tak možná, je tu víkend skvělý pro pěstování vztahů, na kterých vám záleží. Komunikujte, pište, volejte si, buďte sví….Shánějte mezi lidmi to, co potřebujete. Nechte se vést a napadne-li vás někdo, ozvěte se mu. Nacítíme-li se co nejvíce na sebe a svět kolem nás, tím lépe nám bude. A i kdyby to nepřineslo nikomu nic dobrého, tak my si u toho odpočineme. Dalo by se říci, že vyzývám k tomu, abychom si tento víkend odpočinuli právě tak, jak nám to přijde. A možná to bude odpočinek netypický, takový, který  jsme dlouho nedělali, nebo takový, který jsme si dlouho zakazovali. S tak hlubokým propojením se sebou samými se ale otvírají i praktická témata, která můžeme řešit.

Jasně uvidíme hranice, v jakém jsou stavu. Vize, jestli jsou ještě naše. Nadhledy, tedy celou pravdu o svém životě nebo i o druhých lidech. Zajímavé ale je, že všechny karty jsou o jedné osobě, nás samotných. Máme se uklidnit, vyživit, naladit… nebo prostě být šťastni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!