Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

pátek 24. září 2021

PŘED VÍKENDEM: Rozhodný víkend! Cení se odvaha a vyřešené resty.

 


Když uděláme o víkendu rázný proces s něčím, co nás dlouhodobě svazuje rozkrajuje na díly, tak se nám velmi uleví. Zdá se také, že právě na tyhle rázné procesu a řízy budeme mít chuť. Bude tu velký nadhled, který nám ukáže, kudy to nejde. A parádní energie pohody a štěstí a náhod – když se  překonáme a ty svazující provazy našeho srdce přetneme.

To jsou dobré zprávy a fajn víkend, protože pro co se překonáme a pro co se rozhodneme, to by nám mělo dokonale šlapat a jít od ruky. Ideální čas na přípravu na nové budoucí cesty, vyčištění a vyklizení starého prostoru v sobě i okolo nás. Pro klidný víkend, který věnujeme jen ostření ostřížího zraku….naprosto v klidu a tichu. Nebo pro pořádné akce, protože už něčeho máme dost a chceme to vzít nově.

Horší to pak je, když ustrneme v tom svázání, pak nás může víkend trošku krájet na díly a nutit nás vykřičet a vyplakat všechnu bolest světa. Tento čas je tak dokonalou mincí s dvěma intenzivními stranami. Můžeme být na jedné, můžeme ale mezi oběma stranami výtečně přeskakovat – sem tam. 

Jedno je jisté – cení se odvaha a snaha vyřešit resty. TO nám udělá asi nejvíc dobře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!