Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

neděle 9. května 2021

Týden od 10. – 16.5.: Položení základů

 


 Býčí novoluní nám dá základy k tomu, co by to chtělo… a zdá se, že to bude nejen pocitové a nutkavé a celé vnitřně roztřeseně prožívané, ale že mnohé se může udát i ve vnějším světě. Nabízené eso pohárů je sice více citové, ale mám pocit, že to je tady podoba maličkých pobídek, slovíček, činů, gest, drobných zlepšení v životě, které pro nás mohou mít velké pozitivní následky, když na ně správně nahlédneme.

Tento týden se bude snažit nám srovnat nadhled. Zkraje nabídne city, pocity, jak by to mělo být, jak by to chtělo, aby to bylo. Vprostřed týdne se události a všechno kolem pomíchá, promíchá, aby nám to s koncem týdne ukázalo, kudy se tedy reálně dát.

Takže využívejte všeho, co tento týden přinese, ne vždy, ale s velkou pravděpodobností můžete trefit na jakékoliv bingo, které zrovna potřebujete. A kdo se ve své mapě života jen ztěžka vyznává v tento čas, nechť zbystří pozornost, oklepe ze sebe rušivé vlivy všechny a všude, a plně se zaměří naprosto sobecky jen na sebe a na to, co je mu ukazováno. Zdá se, že ten kýžený směr bude pak schopný vidět a přinese to obrovskou úlevu a v nejednom případě také konečně možnost se rozhodnout nebo udělat sami v realitě něco, co nám uleví a co nás posune o krok kupředu. Konečně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!