Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

pondělí 22. března 2021

Týden od 22.- 28.3.: Příležitost k velkému…

 


Jaro se nám alespoň takto rozjíždí ve velkém stylu.  Možná jste něco řešili v poslední dny, nebo předchozí první jarem voňavý víkend. Možná jste po něčem toužili. Pak mám dobrou zprávu, protože tento týden je jako dělaný pro to, aby to, co potřebujeme, dostalo nějaké pevné základy. První část týdne může být praktický a můžeme kolem sebe vychytávat ty příležitosti, takže je dobře sledujte a i kdyby byly maličké (jakože asi budou, je to pouze eso a to rozvinout v něco úspěšného stojí nějaké úsilí), využijte všechny příležitosti, zvažujte je. Zvažujme i maličkosti, které se kolem nás dějí, jestli by nešlo je nějak pro sebe a své rozvíjení smysluplného využít. Druhá půlka týdne je více o komunikaci a nastává čas rozhazovat sítě, komunikovat, odepisovat, nabízet se, psát, mluvit, telefonovat a vůbec, zkusit se i sami ozvat v případě, že máte dojem, že žádná velká podpora zvenčí nepřišla.

Znovu tu také hraje roli to malé něžné zachumlané pod dekou, o čem jsme psali v Sobotní pohodě, pořád je to tu naprosto stejně postavené jako o víkendu, takže využijme tedy vlastní nadšenosti pro cokoliv, odpočívejme s tím, využívejme to jako raketové palivo – jak kdo bude potřebovat. Napadá mne, že celý březnový tarotskop byl „o kvočnách zahřívajících vajíčka“, tak to může být ono. Zahřívejme nyní velmi mateřsky a něžně – v dobrém se nám to vrátí.

A pro někoho konkrétního (netuším, ale koho) tu vypadla ještě jedna karta, možná nás je víc, pro koho to stonásobně platí. Vůz – seberme odvahu, ukočírujme pochybnosti a zkusme se vydat na cestu. Ta cesta se nyní otvírá. Cítíte se na ni zralí, máme do ní chuť (i přes obavy), urovnaly se nějaké vnější okolnosti tak, že už je možná, nebo možnější než dříve. Máte-li tedy něco takového v životě, zkuste nad tím takto popřemýšlet. A konat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!