Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

pátek 5. února 2021

PŘED VÍKENDEM: Vzpomínám si,… na sebe…


Víkend se nám patrně ponese v mlžném oparu vzpomínání na to, k čemu tu jsme, k čemu  jsme předurčeni. Dobrá příprava před novoluním ve Vodnáři, které odstartuje vhodný čas pro začátky záležitostí, které máme připraveny na spadnutí. Ať už budeme konat, nebo nám konečně něco dojde, něco, co se dlouho připravovalo.

Důležité ovšem je využít opar tohoto prvního únorového víkendu. Pravidlo první: zapomenout na křivdy.  Naprosto. Vyzvat sám sebe, abychom na chvíli byli sami se sebou a klidně se soucitem k sobě samým přijímali i ty situace, které na nás někdo hodil a odkráčel si s lehkou hlavou. Co se přihodí v takovou chvíli, kdy si takový víkend uděláme, se rovná až magickému působení osudových náhod a myšlenek, které přijdou na mysl. Co by se mělo stát? Uzavře se jeden okruh, část, situace, styl myšlení a otevře se další, mnohem plodnější.

Někomu se mohou tímto přístupem povolit veškeré násilím zavřené dveře jeho života a konečně vejde to, co si tak moc zaslouží, protože na tom tak moc pracoval. Máme možnost dotknout se svého plánu duše. V každém případě psychicky, mentálně a citově. Pro někoho to ale bude už i projev v realitě, který bude-li správně uchopen, může změnit život směrem k plodnosti, radosti, teplu a rodině a spokojenosti.  To hlavní téma tedy  zní – jak chci žít spokojeně dlouhodobě? Vždyť já si na to vlastně vzpomínám! A to jen proto, že na chvíli odmetu veškerý balast druhých lidí ze sebe samého.

 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!