Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

čtvrtek 21. března 2024

PŘÍKLAD VÝKLADU: Alana Fairchild: Karty bohyně Kálí


Jsou temné a nahánějí strach? Možná... zvu vás si to společně vyzkoušet...

Jen si představte vůni kadidla, vonných tyčinek a dlouhou meditace, která vás dovede až k samé podstatě sebe samého. Vůně pomalu mizí a zůstává jen to, co vám prozradila vaše duše. S meditací, s kartami, s bohyní Kálí.

Kálí, divoká matka božské milosti nás prý vezme do posvátného prostoru, kde se budeme cítit v bezpečí sami se sebou. To rozhodně karty umí zařídit, protože až intimní hloubku, kterou poskytují ve svém poselství, rozhodně prožijete jako něco ryze duchovního a výjimečného.

Ano, řekla bych, že s těmito kartami se dostáváte do VÝJIMEČNÉHO, NEOPAKOVATELNÉHO ZÁŽITKU.

 A to hluboké ponoření se s kartami do našich otázek může pomoci rozplést náš osud.

Neopakovatelnost a jedinečná atmosféra mne zaujala… tak jsem zkusila karty využít dvakrát pro stejnou otázku. Pracovala jsem jak s kartami, tak s knížečkou a intuitivně zvoleným textem.

Položila jsem si otázku, pro kterou se tyto karty i dle autorky zrodily..



Co mi brání NAPLNĚNÍ MÉHO ŽIVOTA?

První kartu jsem cítila lehčeji:

Mantra Šakti: Slovo je vibrace. Hlas. Síla hlasu. To zahrnuje třeba nastavené hranice a chvíli, kdy je někdo začne překračovat? Co my? Ozveme se??? Ale i způsoby, jakými se v praxi popasujeme s negativitou, nechť nás negativita druhých neovlivňuje, je to jejich cesta, kterou respektujme a… možná se jim prostě jen kliďme z cesty…

Druhou kartu jsem cítila intenzivněji:

Dhumávatí: karta bolestivých konců utrpení,máme pochopit míře prožité nebo prožívané bolesti a její přeměnu v laskavost a moudrost. Máme proces přijmout, odtruchlit a začít nově. „Bolest končí, budeš OK, víc než OK… „ zní na kartě. V praxi to může být upozornění, že své zkušenosti máme konečně přetavit v moudrost a jít dál. Už se neotáčet, už nic neřešit. Protože tu jsou nové příležitosti, které by jinak nepřišly.

Karty bohyně Kálí jsou radikálně transformující, takže od  nich můžete čekat skutečně drsná poselství, jako například v našem druhém příkladu: Ten je ostatně naprosto typický pro duchovní proměnu, pro pocit, že jsme na světě našli své místo… A pokud mi toto brání naplnění mého života, co to je? Síla hlasu, obrana hranic, je slabá? A stále se motám v kruhu prožívané bolesti? Přičemž pořádná obrana hranic a žití moudrosti vzešlé z minulých traumat – je cestou k tomu být více než OK a k příležitostem, které by jinak nepřišly?

To zní velmi dobře.

A velmi věrohodně.
Co říkáte?

Určitě je při některých dotazech použiju při práci na vašich výkladech (nabídka na www.modracesta.blogspot.com) 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2024, https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/vykladacky/000566_karty-bohyne-kali.php

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!