Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

úterý 13. února 2024

ÚNOR Téma pro jednotlivá znamení?



Kde nejvíc poskočit kupředu?

Berani: Porovná se vám v životě cokoliv potřebujete. Dostanete šanci se pohnout kupředu, začít něco dělat, něco ukončit, ta informační nebo situační smršť by měla být velká, má za cíl něco dorovnat, aby bylo jasno a abyste konečně něco mohli. Uvolní se vám ruce… přijdou ty pravé nabídky.

Býci: Cokoliv vás v únoru posílí, potřebujete vědět, že jste pány svého života a společně se svými rozhořčeními a neúspěchy se zadíváte do budoucnosti, abyste viděli ta správná řešení pro sebe. Máte šanci na velké skoky, převratné změny, kde něčím překročíte sami sebe.

Blíženci: Vám přinese měsíc vítězství, úspěch, prostě něco, o čem jste snili, nebo minimálně velmi důvěryhodný návod na to, jak něco takového časem opravdu zažít a  mít. Dostane se vám něčeho, co budete moci oslavit. Posílení, uzdravení, úspěch.

Raci: budete mít šanci ukončovat loňské záležitosti, ale nemusí to být příjemné, půjde-li o něco, co je spjato s podvody, křivdami a vůbec nepohodou. Tady ale doporučuji opravdu nikoho nelitovat a záležitosti uzavřít tak, abyste měli pro sebe čistý stůl. Možná se čeká na vaši rozhodnost!

Lvi: Měsíc vám ukáže, kde je vaše opravdu silná stránka a pro mnohé to může být překvapení. Štěstěna vám nasype buď rovnou úspěch, který můžete dále zpracovat k ještě většímu úspěchu, nebo vyhledávejte situace, ve kterých jste vážně dobří a a dostane se vám mimořádného úspěchu. Je to vhodný čas pro hledání vlastní pozice v životě, zásadní rozhodování, opravu vlastních hranic – to vše přinese takový příliš síly!



Panny: Budete se muset popasovat s tím, co vám předešlý rok vzal. Nebo co chce vzít a zrovna si pro to jde. Nepříjemné pocity pramení v únoru u vás z něčeho, co nejste schopni zpracovat, odpustit, dovolit si jít dál s tím, že to celé uzavřete. Tak zkuste na té tíze hledat cestu ven skrze to, že přece jen máte toho dost a že zloděj neodnesl všechno

Váhy: Může k vám přijít hezká nabídka. Něco, co vás nadchne a především to půjde na místa, která jste docela pracně minulý rok čistili, upravovali a dělali na něm tvrdou práci. Odměna je tu! Nebo laskavý dotek odměny.  Každou únorovou nabídku vezměte a buďte za ni rádi, přišla vás potěšit. Nebo vám ukázat směr a to přes nějaké lehce ťuknutí hezkého zážitku či emoce.

Štíři: Dořešovat můžete v tento čas ještě to, co vám opravdu nevonělo, problémy zametené pod koberec a to pak bude nálada opravdu pod psa. Na straně druhé tam, kde jste se v něčem překonali, něco máte za sebou, může přijít pěkné období příjemné vděčnosti a klidu. Máte to, co máte – a jste v tom spokojeni.  Je to taková směs, jak si nastavíte sami náladu, to ve svém životě uvidíte, no jak z učebnice.  Jelikož problémy jsou spíše o samovytáčení, tak bych doporučila tu lepší náladu.

Střelci: Vám únor ukáže nějaký drahokam ve vašem životě, něco, co dlouho hledáte. Ale může to být docela skryto v šumu všedních dnů, tak si možná napište, co vás každý den těší a objevíte to cenné až zpětně, na konci února při pročítání. Mohu jen říci, je to něco  zaslouženého, dlouho hledaného a osvobozujícího z okovů minulosti nebo přítomnosti – naznačuje to cestu dál, jemně, ale přece…

Kozorozi: I vy máte to hledání drahokamu, spíše u toho ale budete vážní a hodně přemýšliví. Najdete ho logickou rozvahou toho, co se vám bude v únoru dít. Nabízet. Hledejte v náhodách, čekaných i nečekaných, v rozuzleních, která přijdou náhle a v informacích, na které jste dlouho čekali. To pravé by vám v únoru mělo dát smysl.

Vodnáři: Snaha svléknout se z kůže, vylíhnout v motýla. Únor pro vás může být přerodem a ještě ten narozeninový čas k tomu! Potřebujete změnu, velkou, zásadní, velmi zásadní, a KDE, to uvidíte právě v únoru, přičemž značně nepohodlné to bylo již v lednu. Únor to jen dojasní a nabídne řešení.

Ryby: Blíží se k vám něco nového, rozjasnění, šťastná náhoda nebo směr, který brzy vyhodnotíte jako pro vás velice výhodný, zasloužený a ukáže se vám cesta.  A nejvíc tento vliv zasahuje tam, kde jste nedávno, nebo i dávno, udělali radikální řez vlastní rukou. Kde jste se kdysi rozhodli velmi osudově – a nyní sklidíte to ovoce. Krásný vstup do nového roku všem!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!