Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

pondělí 12. února 2024

Nástěnný kalendář: NESPOUTANÁ ŽENA


Spoutané ženy každodenními starostmi, drsným světem podle mužských pravidel? Cítíte se tak? Pak třeba tento kalendář bude dobrým průvodcem pro nadechnutí se živelné ženské energie. Jemné, spojené s přírodou, přesto tolik vášnivé…   energie. Atmosféry. Lásky. Přívětivosti. I ničivé divokosti. Rozhodnosti a chuti rozbít to, co vám nevyhovuje.

Podívejte se třeba na leden, tím spíše ho ohodnotíme, že už proběhl…

A třeba v lednu se hned dozvíme zdánlivě skrytou, ale velmi důležitou pravdu, kterou to všechno možná zcela logicky začíná. Každá cesta k lepšímu, každá cesta za sebou… Minimálně v tom, co říká již v lednu VŠE, CO URÁŽÍ TVOJI DUŠI, ZAVRHNI…

 

A pojďme dál…

A v dubnu třeba budeme hledat moudrost ve své duši, protože právě ta naše individuální cesta a nastavení je tou naší moudrostí, nenajdeme ji venku, ale jen v sobě.

Možná se tak v dubnu i budou dít věci, díky kterým zjistíme, že věci se udály, tak je můžeme vzít a podle nich formovat svou další životní cestu. Když vše pochopíme nikoliv podle druhých, ale podle sebe.

Čím více se do kalendáře zahloubáme, tím více toho pochopíme.

A i kdyby to bylo 12 malých uvědomění za rok, je to ohromný dar.

Pro ženy, které chtějí být úspěšné, chtějí být vidět, chtějí prosadit to, proč se narodily.

Nebo cokoliv jiného, ta nespoutaná žena může žít i v ústranní s tím, že ve své tichosti dělá to, co miluje.

A tak si tento kalendář zařazuji mezi ty, které si pravděpodobně zamiluji.

Nádherné obrazy s elegantní tématikou

Tématika žen, zvířat, síly, ženských archetypů je obohacena o harmonii v použitých barvách. Černá, hnědá, červená a bílá, a občas taková, která je potřeba pro dané téma. To vytváří souladný styl, který neruší a duši zavádí do hlubin. A hodí se do každého interiéru.

Tak ať už bude váš kalendář rodinný nebo ryze ženský a pracovní a velmi intimní, ať vám dobře slouží.

Autorka: Angi Sullins je nespoutaná žena ve službách druhým, které jsou odhodlané povstat. V knihách a na seminářích, při individuálních mentorských setkáních a na svých turné Muse Juice, která se konají po celém světě, bere ženy na cesty sebepoznání, aby vrátily svým životům svobodu a svým srdcím nespoutanost.

Výtvarnice: Sophie Wilkins, plodná a talentovaná výtvarnice působí montrealské i mezinárodní výtvarné scéně a věnuje se umění od roku 2003. Malby obrazů, ilustrace, kinematografie, různé styly tvorby, to vše nás zavádí do rozmarného světa, kde lidé a zvířata splývají, aby vytvořili určitou rovnováhu a dosáhli jednoty. Její díla obývají různé bytosti, které nám připomínají, že každý tvor je pánem svého osudu.

Kalendář vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2023, https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/kalendare/000567_nespoutana-zena-kalendar-2024.php


Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!