Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

pondělí 26. února 2024

Gerhard Klügl, Tom Fritze: Aura chirurgie

 


Klügl v podstatě vychází z toho, že lidé nemohou onemocnět z ničeho nic. Stejně jako mnozí alternativní lékaři je přesvědčen, že naše těla jsou  kontruována tak, aby mohla žít více než sto let, a že neexistuje takový fenomén jako „opotřebení materiálu“, jak ho známe uauta, třeba u brzdových destiček. To, ež se všichni nerodíme zdraví či onemcníme , souvisí podle něj s informacemi v naší auře…

Nemoc je uložena v našem informačním poli, v auře a tam se s ní dá pracovat. Toto přesvědčení, které jsme si vypůjčili do úvodu našeho článku o knize Gerharda Klügal rozhodně není ničím novým a převratným. Jen málokdo se však do důsledku umí věnovat té jemné a zcela individuální práci s klientem. S nemocí a jejími přičinami. Kolik klientů, tolik příběhů. Mohou se podoba, ale žádný nikdy nebude stejný.

V tom tkví kouzlo nejen této práce, ale i celé knihy, ze které je cítit, jak vzrušujícím způsobem autor vypráví své příběhy. Jak přichází ke svým zkušenostem, jak se učí, jak zkoumá, jak stále lépe rozumí tomu, jak tato metoda funguje. A co se děje s naším mozkem, kde se děje to, že nám hlava přepne do nemocného módu, ve kterém se potom udržujeme úplně celí?

Myslím si, že knihu můžeme brát z různých a širokých úhlů pohledu, protože se tu dotýkáme, jak přímo této metody, ale své si tu najdou i lidé pátrající po reflexní terapii, učí se o čakrách, vnímají energie, milují masáže, meditaci nebo se často zahloubají do tématu minulých životů. To vše je s touto fascinující metodou spojeno.

A tak nakonec není divu, že aurachirurgii učí autor třeba fyzioterapeuty nebo zdravotní sestry. Zákroky činěné v auře chirurgickými nástroji? Zákroky, které jsou symbolické a přetrhávají nebo opravují energetické vazby v těle?

A pokud si nic z toho neumíte představit, snad vás potěší i názorná část knihy s fotografiemi ze samotných zákroků.

 


Autoři:

Gerhard Klügl uzdravil již tisíce lidí a v roce 2005 obdržel Evropskou cenu za léčení. Jeho metodu také proslavil Clemens Kuby ve svém filmu a byly o něm natočeny i dokumenty, v roce 2019 založil Mezinárodní instutut pro integrální medicínu.

Tom Fritze je textař, reklamní mág a autor duchovního románu.

Vydalo nakladatelství https://www.anch-books.eu/shop/knihy/aurachirurgie

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!