Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

neděle 14. ledna 2024

Mystická moudrost: Karty, u kterých nejste sami




Karty Mystická moudrost jsou inspirovány mýtickými bytostmi, bohy, bohyněmi a průvodci, které vás chytí za srdce. Jejich koncept je velmi jemný, příjemný, přitom však plný praktických informací, takže se jimi můžete inspirovat jak při hledání kořenů v minulosti, tak i při plánování budoucnosti nebo nahlížení do souvislostí, které nejsou na první pohled zřejmé.

Zkusme to…

Dvě karty na jednu situaci – a třeba v tom padne i něco pro vás…

Co mám v minulosti vyřešit?
Otevři se kouzlu: Máme věřit tomu, že věci se dějí někdy tak, jak mají… v praxi se tak můžeme zaměřit nyní na to, že máme naplno využít naše zkušenosti, to, co máme, co umíme, čemu se máme vyhnout, co naopak rozvíjet. Vzít to, co máme a… podívat se, kolik toho je. A co s tím…

Nebo? Nebo co ukáže karta směřovaná do budoucnosti?

Vážka: Žij naplno. Je o zvládání emocí a také o tom, že se máme rozhodovat naplno žít po zralé úvaze. Takže vše se dává dohromady. Až si srovnáme svou přítomnost, to, že kouzlo jsme už možná prožili, a proto máme k dispozici to či tamto… pak máme po zralé úvaze odvážně vykročit…

A tak tedy ještě kam: Peníze…. Tam, kde je tato materiální hojnost, zaměřit se na vlastní zázemí, přičemž tato karta také navádí k tomu říci si o pomoc, když potřebujeme a je vírou, že bude lépe.

* * * * * * * * *

Autoři: Gaye Guthrie vytvořila text a je jasnovidka a médium, kouzelné naladění je znát z každého slova. Josephine Wall je výtvarnice, sochařka i šperkařka a snový smysl pro umění dává kartám to pověstné cinknutí o naši intuici.

Vydalo nakladatelství Synergie, 2023, www.synergiepublishing.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!