Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

sobota 29. července 2023

OHLÉDNUTÍ ZA ČERVENCEM?

 


Co nám červenec nadělil, nad čím se můžeme zamyslet?  Výrazně jsme tam měli nějaké náhody, které mohly docela slušně zahýbat našimi možnostmi a mohli jsme se posunout dál, nebo i se nastavili překážky, ale budiž, asi se v tuhle chvíli právě tím zataraseným nemáme zabývat. Ale…

NEVYZPYTATELNÉ NÁHODY, VIZE: Vedly nás jednoznačně k něčemu, co máme v životě rozvíjet. Nečekané změny, možnosti, náhody – tohle všechno nepřišlo  náhodou, ale je to tu proto, abychom to vnímali jako rozjasnění starých situací a příležitost právě to nějak aplikovat do svého života, začít na tom pracovat, nebo to využít jako nečekaný, ale vlastně na míru udělaný aspekt našeho života – něco, co s námi má spolupracovat.

 

ZÁKLADNÍ KAMENY NOVÝCH SITUACÍ: Rozmazlete si ty nové situace a pečujte o ně spíše však emocionálně a tak jako, že si na ně zvykáte a zamilováváte se do těch  novinek, které vám červenec přinesl. Vše nové, vše, co cítíme, že nám červenec dodal a stává se to základním kamenem našeho života, máme prostě prožít emocemi. Nebo zvážit, jestli to naše emoce dají, nebo se rozdělit o tu radost, nebo tu radost vůbec k sobě pustit. Karta je o až dětském, naivním nadšení, které si máme v tuhle chvíli užít  a nad ničím jiným  nepřemýšlet. Prostě se stalo něco, co vám ulevilo. Tak si to užijte a nad ničím jiným nebádejte.

CELKOVĚ se můžeme opravdu zamyslet nad tím, co dobrého pro naši stabilní budoucnost nám červenec dal. Co jsou ta semínka, viditelná, jasná, kam nám červenec ukázal, že máme jít – tohle je důležité k uvědomění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!