Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

sobota 9. července 2022

SEDMIČKOVÝ červenec

 


Z hlediska numerologie je červenec měsícem, kdy nám bude svědčit poddat se zkušenostem, zážitkům, tvoření, činění, všemu, v čem je akční zvídavost.

Často můžeme dobře využít minulé  zkušenosti, ty, které fungovaly – použít znovu.

Sedmička je také o poučení se z omylů, chyb. Některé situace se rády opakují, abychom k nim přistoupily již nově.

Dalším tématem je naše víra, přesvědčení, což se může s tím prvním velmi dobře spojit. A čemu věříme, se může začít s trochou akce plnit, růst, může nám to začít dávat praktické zkušenosti a výsledky.
Čemu nyní PŘEJÍ OKOLNOSTI, to prostě máme zkusit!

Ale také víra a naše vnitřní přesvědčení můež procházet hlubokými krizemi, což se spojuje více s tím račím časem počátku července. Tolik chce na povrch to, čemu skutečně věříme. Nikoliv to, čemu si myslíme, že bychom měli věřit. To mohou být hluboké krize, které se dají překonat hlubokým zpracováním daného tématu (napravení psychosomatiky, vztahů). Krize ukazují na něco stále ještě nezpracované – co si zbytečně v životě držíme.

Je dobré tomu nechat volný průběh, v druhé půlce měsíce se už začne ukazovat, jak to všechno je, začne se ulevovat. Ale je to obecně dobrý čas k tomu i cíleně podrobit zkouškám svou víru, své vize, svou osobnost – jaká  je? Proč tu vlastně jsme? Kam směřujeme, s čím po boku, s kým po boku? Když tohle všechno poladí s tím, co se děje kolem nás, je to paráda. Když  ne, budeme muset nastoupit s úklidem a uvědomit si, že nic z toho, co mám, co si myslím, tu není napořád – jít dál, za dalším snem.

Je to čas přehodnocení svých cílů. Lépe nyní vidíme, kam jsme dozráli za poslední rok, jaké jsou pevné základy a co spadlo… (i v průběhu celého roku) „je mi dobře, ale potřebuji jít dál“.

Je to čas vnitřní přípravy na nové pramenící z hlubokých cítění, tužeb – a je možné, že už srpen nám přinese potvrzení  našich tužeb nebo jejich prohloubení.

Co v červenci vyloupneme ze svého života, nebo co k nám přijde, to MÁ VELKOU CENU pro naši stabilizaci, to je naším základem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!