Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

pátek 1. července 2022

Jednotlivá znamení: Co si každé znamení má napsat do diáře jako letní výzvu a motto?



BERAN: Všímejte si lidí a okolností,se kterými vážně souzníte. V červenci můžete o sobě hodně pochopit, v srpnu však své nové nastavení budete  muset obhájit před nátlakem zvenčí.

BÝK: Rozpomínejte se v létě na něco/někoho.. Návraty do minulosti vám pomohou rozhýbat přítomnost a naplánovat budoucnost. Doslova exploze nostalgie může nastat v srpnu, není tu nadarmo, ukáže vám naprosto přesně, jak to ve vašem životě nyní je!

BLÍŽENCI: Procitnutí se u vás může týkat oblasti, ve které jste už došli na konec svého úkolu, otvírají se před vámi nové obzory. Co přirozeně přechází do další fáze..a ta je pak spojena s vášní, rozhodností a podanou rukou zvenčí. Velmi silnou a pevnou podanou rukou.

RACI: Vše dokonalé budete chtít mít? Klidně. Můžete si to dovolit. Buďte optimisti a dovolte si léto plné toho, co milujete. Toto rozmazlování vám přinese ohlazení starých ran, ale i hluboké pochopení. Doslova se můžete znovu zamilovat do života… do sebe.

LVI: Zkuste léto věnovat tomu, že se budete jasně vyjadřovat, jasně činit a vůbec, jak to chcete v životě mít? Přesně tak se musíte začít chovat. Je to ale i čas na nové plány zcela jiného charakteru než na co jste zvyklí. Nové plány, nové situace, nová přání.  Dejte na intuici, může vám hodně pomoci.

PANNY: Zklidněte se a odpočívejte. Věnujte se sobě na maximum. Čím hlouběji v sobě budete, čím hlouběji budesa sami sebou a tak se i chovat, tím lépe se vám přihodí to, oč celému roku jde: ukázat vám, jak na tom jste Náhlé informace Vám pak přinesou cenné informace o tom, že využít můžete to, co právě máte před sebou – a jsou to dary.

VÁHY: Nechte být to, co vás dlouhodobě vyčerpává, neřešte nic na sílu, velmi by vás to vysílilo. Věci se budou dít samy a k vám už přijdou jen výsledky. Věnujte se ale rozvoji pevného zázemí, plodnosti, tvořivosti, prostě tomu, aby váš život materiálně vzkvétal.

ŠTÍŘI: Vraťte se ke kořenům a vyživujte svůj život. Zasvěťte léto to mu, co vám dlouhodobě chybí, co nutně potřebujete. Doslova ožijete, ozdravíte se a přijde nová síla. Srpen vás pak zastihne spokojené, radostné. Možná tu máte také dar (pro druhé lidi), který se v létě otevře, objeví – a bude dobré ho využít!

STŘELCI: Vaše vlastní pravda se bude drát na povrch a to velmi silně. Pokud o ní víte, je možné, že okolnosti života se změní tak, že ji budete moci v praxi využít. Pokud se dlouhodobě potlačujte, může to být bouřlivé léto. Bude to chtít ven a co tomu bude vadit, bude hodně bouřit.

KOZOROZI: Ptejte se své duše, vnímejte se velmi citlivě. Lehce tak můžete dojít nějaké spravedlivé odměny pro přestálém životním příkoří. Ale na druhou stranu právě ta příkoří mohou v létě velmi ožívat a to proto, abyste k nim zaujali pravdivý a důstojný postoj. ¨

VODNÁŘI: Léto vás může  poslat k novým zážitkům nebo životním postojům proto, abyste se do života pustili trochu zraleji, dospěleji. Čas přeje rodině, zázemí a tomu, abyste právě tady byli spokojenější. Ale musíte možná něco udělat jinak než  jste zvyklí…

RYBY: Může se stát, že vás čeká čistka mezi přáteli. Potřebujete s nimi souznít, nikdo vám nesmí brát energii. Dochází trpělivost tam, kde už dávno dojít měla. Ráznější styl léta vás ale přiblíží radosti  z úlevy, která bude větší než čekáte. Vlastně ani netušíte, kolik zátěže nesete, dokud se jí nezbavíte.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!