Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

čtvrtek 2. června 2022

ČERVEN pro jednotlivá znamení


 Otázka zní: Co přehodnotit, čemu otevřít dveře?

BERANI: Vezměte si přestávku, buďte sami, buďte chvíli sobečtí, věnujte čas sobě, protože čím  méně budete v červnu rušeni, tím více vám červen nadělí v podobě klidných myšlenek, rozřešení a rozmotání různých klubek. Základní kvalitou, kterou potřebujete rozvíjet  jsou jistoty a zázemí a vůbec, tvořivost, pro někoho možná i plodnost v tento čas, ale abyste to viděli, musíte nyní na chvilku zpomalit – z vnějšího světa vnímejte více události, které Vás jakoby tlačí kupředu, jinam, „Nutkání na cesty“. V tomto vzácném čase se možná líhne zárodek dobrých zítřků, ale protlačí je Vám do hlavy a srdce šeptající duše, intuice, něco nutkavého… než horlivé vymýšlení.

BÝCI: Odvažte se k novým krůčkům. Uvědomte si, co umíte, co znáte… co máte dokonale naučené v teorii – je čas tomu dát podobu v realitě!  Otevřete dveře tomu, co vás v červnu nadchne. Co přijde jako skvělá náhoda. V pravou chvíli na správném místě!

A vezměte v potaz to, co vám říkají druzí lidé, kterým věříte, čím vás podporují přátelé a co jste o sobě za minulé týdny pochopili, co vám dává smysl, jednoduše, dílky skládačky se skládají a Vám to přináší možná skvělou příležitost.

BLÍŽENCI: Rozlučte se s tím, co u vás už nefunguje. S nostalgií a noblesou nechte minulost jako něco, co vám hodně dalo a nyní je čas využít prožitého a jít dál. Zřejmé je jen jedno: Moc dobře víte, oč jde, bude to zřejmé na první pohled, bez kompromisů! Může to pro vás být i zlomový měsíc z hlediska nějakého rozhodnutí s něčím skoncovat. Máte příležitost otevřít tak dveře něčemu rostoucímu, malému, něčemu, co potřebuje ještě péči. A červen vám už na tom uvolněném prostranství pro nové může přinést krásné semínko, o které budete pečovat. Vnímejte tedy zejména koncem června všechny příležitosti, které jdou kolem. Některé mohou být darem z nebes.

RACI: Co je pro vás nyní důležité? Co tak moc chcete sdílet s někým… co tak moc potřebujete někomu sdělit? Doslova zakřičet? Obrovské volání duše může být v červnu vstupenkou do nového života. Cítím to až jako touhu svléknout se z kůže a zkusit něco nového. Protože už je prostě čas! Vaše rozhodnutí nemusí být vnějším světem pochopitelný důvod, ale pro vás to bude něco velmi vzácného. Udělá vám dobře jít do hloubky a najít svou vášeň. Klišé? V tomto případě asi ne…

LVI: Když na sebe budete hodní, může se dostavit až velký třesk, který vám ukáže, jak na tom jste – a kde jsou vaše nesmírně silné stránky! Budete-li mít pocit, že máte blokované nápady, nic nejde jak má, zkuste odstranit ze svého života to nejvíce zatěžující (viz obecný výklad). Okamžitě by se vám mělo ulevit. Ta obrovská touha vidět svůj život v souvislostech je totiž silnější a kdoví proč – vy prostě potřebujete tento měsíc něco vědět, dozvědět se – o sobě nebo o druhých. Ale bude to třesk.  Uleví vám to v tom, že věci budou vidět v jiné perspektivě a nebudete už zatíženy domněnkami nebo falešnými cíli, pohledy.

PANNY: Svobodné pocity zažijete ve chvíli, kdy si uvědomíte, že něco umíte. Že pro něco máte základní kameny, ač jste si třeba ani nemysleli, že je máte! Tak buďte pozorní a věnujte si co nejvíce klidu a ticha, abyste správně rozeznali své dary. Budou se drát na povrch, často v podobě tužeb, snů… nebo i šťastných náhod. Dá se říci, že čemu se bude v červnu dařit – v tom prosím pokračujte. Má to velký potenciál.

VÁHY: Jak všechno zlé může být pro něco dobré. Ve vašem červnu na sebe naráží jakási minulá bolest nebo rozpor, či přímo spor rozhořatý na maximum, a zároveň oslava života a radost. Pomůže vám vidět věci jasně, všechno, co se bude dít brát s ohledem na budoucnost, s nadhledem „za rok, dva, jaký bude mít tento spor význam? No, tak se nebudu vysilovat…“ a tlumení těch  zbytečných dramat se ukáže být nejen uklidňující, ale také přinášející uvědomění si vlastí hodnoty. Možná tedy, když někde řeknete – a dost… půjde vám to k duhu!

ŠTÍŘI: Jak využít svou sílu, aby se mi dobře dařilo? Můžete prožívat závažnější řešení situací spojených se stabilitou, mužskými tématy nebo s partnerstvím. Může to být rozpor mezi tím, co cítíte – a co je realita nebo co je na vás dominantně tlačeno. Máte ukázat svou sílu a využít svých minulých zkušeností – neopakovat staré chyby. Když to takto udržíte, může se ta stabilita k vám navrátit kosmickou rychlostí – případné dobře vyřešené partnerské spory páry spíše posílí než rozdělí. Jdete po kvalitě, zázemí, které bude v souladu s Vámi samotnými.

STŘELCI: Osudová láska? Nebo události, při kterých potkáte to pravé? Souhry dobrých náhod budou velkou výhodou, takže se vrhněte do všeho, u čeho potřebujete výrazné životní zlepšení. Ruku vám tu nabízí osud a vede vás k něčemu, co jste přesně do svého života potřebovali. Poslední střípek do obrazu. Ale platit to bude i naopak, některé události a zásadní změny vám ve skutečnosti otevřou dveře k lásce. O to důsledněji tedy zavírejte vrátka za minulostí a přežitým.

KOZOROZI: Není ve vašem životě něco, co souvisí s minulostí, dětskými sny, plány nebo s něčím, co je vám svěřeno do opečovávání – co je vlastně tak roztomilé a potřebuje to péči… pokud ano, pořádně to nakrmte a pomazlete to. Přinese vám to doslova zamilování se do života a do radosti. A pokud ne, tak se rozhlížejte, protože je možné, že jste k něčemu z výše řečeného dozráli. Přijde chuť si něco zkusit,  něco risknout, něco začít plánovat od podlahy jinak.  Velmi vám v tomto procesu pomůže, když se osvobodíte od nátlaku okolí nebo druhých lidí – možná si nyní máte uvědomit, co jste vy a co jste vy, jak vás chtějí mít druzí.  Vzepřete se jedovatým emocím – to něco malého nostalgického vám ukáže cestu.

VODNÁŘI: Ukončete všechno, co vám nese zbytečnou emoční zátěž až trápení. Může to být drsný měsíc, ve kterém si uvědomíte bezvýchodnost některých záležitostí, jež držíte při životě jen silou chtění a lpění. Zkuste to, protože dar, který dostanete, když se přestanete trápit, bude ohromný. Něco se poskládá, uvidíte, na jakém štěstí jste si pláčem seděli. Obecně červnové problémy budou z těch, které je dobré vyřešit neodkladně, protože se díky tomu uvolní a vyřeší mnohem víc než jen ten jeden problém, ale uvolní se celá oblast vašeho života.

RYBY: Jistota a zázemí pro vás bude důležité a pocítíte, kde si máte udělat pořádek, abyste vůbec mohli fungovat další  měsíce. Jít by vám to mělo, protože hnacím motorem bude klid, jistota a spravedlnost. Cokoliv tedy přijde, aby bylo vyřešeno, vyřešte – komplikace by v tom být neměly a výsledky budou parádní i do budoucna. Dá se říci, že co poctivě vyřešíte, vypracujete, vydřete v červnu, bude stát v zárodku zásadnějších změn později. Ačkoliv již na konci června či začátkem prázdnin mohou chodit změny, které Vás posunou vpřed, nebo ještě robortí to, co vyřešit potřebuje – tak či tak, se začátkem léta budete v situaci, která je základem budoucí rovnováhy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!