Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

čtvrtek 26. května 2022

Týden od 23. – 29.5.: Mysl jako mocný nástroj, ale nesmíme si ji špinit!

 


On už celý květen nás vedl k tomu, abychom jasněji věděli, co máme dělat, jak máme přemýšlet, jak si máme ze sebe sundat zbytečnou zátěž. Připravila se nám úrodná  půda a možná je už čas se ohlédnout za květnem a uvědomit si, kde se nám vlastně ulevilo, kde se začalo dařit – i kdyby to byly jen maličkosti, nyní je třeba je vzít a patřičně kultivovat, nechat klíčit, opečovat, prostě přesně to, co ty záležitosti potřebují.

Důležitá tu může být trpělivost nebo vědomí, že sice jsem něčemu dala základy, nebo rozmyslela, mám i tu úrodnou půdu, ale ještě třeba nemusí být nic vidět, nemusím spěchat, ještě můžu vyčkávat. Trošku nám pomůže intuice, nebo ten vnitřní pocit, že ještě se necítíme být úplně připraveni, ale nejsme z toho pocitu zoufalí, ale naopak, tetelíme se v něm, protože vnitřně víme, že stále rosteme a ten pravý čas přijde. Ale počátky těch velkých věcí nakonec vystopujete možná právě v tom květnu 22.

Dejme pozor na všechno, co nám nyní škodí, vadí, ale kde na tom lpíme, včetně zdánlivě uspokojujících zlovyků, protože když se toho pustíme, také na tom velmi vyděláme, byť třeba jenom energeticky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!