Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

středa 26. ledna 2022

Ohlédnutí za lednem: Co nás vyživilo?


Jasným tématem, jehož očima se máme podívat na uplynulý leden je péče, výživa – téma mateřského mléka. Zajímavá karta, která je symbolikou hluboké lásky a záležitostí, které cítíme, že jsou nám přesně na míru. Nic nového, v podstatě celý leden nás k tomu vedl… abychom si více všímali toho, co nám dělá, nedělá dobře a podle toho jednali. Dostali jsme šanci mnohé napravit, na sobě samých a možná i na druhých. Ale co s tou tématikou mléka, vzácnosti, lásky? Hluboké důvěry? Zajímavé je, že toto téma souvisí i s Imbolcem, což je svátek bílé barvy, nevinnosti, mléka vzácného a vyživujícího. Tak se do tohoto pocitu ponořme.

Co nám ukotvilo emoce? Co nás uklidnilo v lednu? Kde jsme se cítili emocionálně šťastni?

Co nás nadchlo, kde jsme pocítili rytmus života, kde nám byla podána viditelná, silná pomocná ruka?

Tyto dvě oblasti si nechme pro rozjímání. Pokud najdete odpovědi, najdete i drahokam, který leden přinesl.

Vše se mi nakonec spojuje do karty Mága – takže se zdá navíc, že leden nám dal na stůl všechno, co potřebujeme pro tento rok. Jen si nesmíme nechat stůl zase zabordelit něčím, co nám ten stůl bordelí, že?

A také to mohl být měsíc, který přinesl rozřešení i dlouho napjatých situací, vztahů a ukázal pravdu. Ulevilo se. I když ne třeba vždy v dobrém, ulevilo se, protože nám to umožnilo nechat se přitáhnout něčím, co k nám patří mnohem víc. Uf!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!