Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

sobota 7. srpna 2021

SOBOTNÍ POHODA: Se zavřenýma očima vychutnávejme život

 


Naladění na růst, přírodu a dobré jídlo

Tak jestli mohu doporučit, tak se nalaďme nyní na kvalitu. Asi to dělá i ten Lev, jehož  novoluní už je v plném proudu, ale také karta Císařovny, která drží v rukou stejnou minci, kterou držela dávající ruka na včerejší kartě. Co si tedy darujeme, nebo co nám bude darováno zvenčí (pozor třeba na pochvalu, milé slovo, malý úspěch), to vezměme vážně. Vezměme to do ruky s tím, že TO je velký výsledek, ne že ne. Že to je velé semínko pro budoucnost, ne že ne.

Ideálně si ten dnešek lze představit jako chvíli, kdy si sednete někam do klidu a zavřete oči. Oceníte, co máte – a tam, kde vám bude srdce hřát radostí nejvíc – tam je vodítko pro další činění.  Pro co nyní vzplaneme, to má náboj. Nalaďme se na to kvalitní, dobré, ozdravující.

A to se týká i jídla, organizace života kolem sebe, životního stylu – všechno, co vám půjde k duhu, je tu proto, aby to šlo k duhu. Ostatně, bude to platit i naopak, takže tam, kde jdeme tvrdě proti sobě, může být hodně nepříjemný víkend.

A připomněla bych ještě jednu věc: vnímejte to pěkné od druhých lidí. Možná i oni jsou naladěni tak, že mají chuť vám říct nebo dát jinak vědět, že tu jsou pro Vás, protože při myšlence na Vás je zahřála duše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!