Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

středa 4. srpna 2021

Pěkně do nového! VÝKLADOVÝ ČAS s Orákulem bohyní


Blíží se novoluní, které nás má pěkně vykázat do patřičných mezí nového, svěžího, ozdravujícího a vůbec, ten proces překutálení se do zdravějšího čehokoliv, co potřebujeme, tu cítím nejvíc.

Jestli cítíte také podobné tlaky a chutě - může to být stejně tak příjemné, jako nepříjemné, prosím vás.... sama jsem v tom jako na skřipci, jednou tak, podruhé jinak - tak si společně můžeme udělat výkladový čas a podívat se na to, KTERÉ VLASTNOSTI, jež v nás dřímají, potřebujeme PROBUDIT, aby se nám vedlo lépe.

Nebo abychom se rozhoupali k novým činům, postojům nebo myšlenkám.

Karty Orákulum bohyní jsou možná ideální, protože vytahují z lidské, zejména tedy ženské duše, její silné stránky, které když rozvine, bude ku prospěchu nejen sobě, ale i druhým.


Takže... ideální pro ten čas novoluní, který má potenciál i cokoliv nazrálého v našich životech přelomit.

A vykročit.

O kartách a autorce: Máme před sebou jeden z velkých projektů americké autorky Colette Baron-Reid. Téma bohyní a vnitřních sil ženy.  Příjemný tón je celkovým dojmem, který převažuje. A to nejen díky výtvarnému zpracování a textům o jednotlivých kartách, ale také úvodním slovem, ze kterého je znát, jak moc jí přirostly k srdci a s jakou láskou je opatrovala a vytvářela. Jak každou procítila. A na nás je nyní ten další úžasný úkol – procítit si je jako ona. A pak ještě jednou – po svém. Jedno lepší než druhé!!!

Kdyby se vám karet zachtělo: https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/vykladacky/000515_orakulum-bohyni.php



8 komentářů:

  1. Milá Reni, děkuji za tuto možnost - poslední dny a období nejsou příjemné a nejsem v pohodě, tak bych se ráda zeptala pro tento čas novoluní, čím to zlomit. Děkuji moc, Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jani, Léčení... je to pro celý srpen, zase do dalšího novoluní, prý jste o sebe zapomněla pečovat. Ustoupit krok vzad, podívat se, kde ubližuji sobě nebo ostatním a zaměřit se na nápravu. Když k tomu přidám tarot, tak mi vychází zaměření se na oblast, kde potřebujete cítit jistoty do budoucna. Obecně pak karta bohyně Guly upozorňuje několikrát na "stop činnostem, kterými si škodíme". Několikrát stop. Možná jste nyní důležitější vy než cokoliv jiného...

      Vymazat
  2. Milá Reni, taktéž děkuji za tuto možnost a připojuji se. Souhlasím s Janou - poslední dny a období nejsou příjemné. Obzvlášť dnešek je snad nejhorší za poslední dobu. Přitom jsem myslela, že ta situace je už dávno za mnou. Asi není, cítím se hrozně a tak moc chci, aby se vše zlepšilo. Paradoxní je, že z pohledu zvenčí je můj život dokonalý. Mám všechno, jen ne lásku.... Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, Soucit. Rozdmýchaná energie zkratovitých myšlenek může škodit. Máte se zaměřit na soucit vůči sobě samé a nebýt k sobě krutá. A zároveń nese energii vytváření nového světa, kdy jiným myšlením a přístupem k sobě, můžete měnit nejen to, jak život vnímáte, ale časem i to, jak se svět bude chovat k vám. Tarot dopřesňuje oblast "kde se musím rozhodovat s nadhledem" a kde "zvážit, kde se cítím jako silná žena a kde jako oběť ve vleku událostí". Tak snad si to nějak přeberete a bude líp!

      Vymazat
  3. Milá Reni, kdyby mi tak kartičky poradily, jak si více život zjednodušit. děkuji ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, Budoucnost. Můžete se zaměřit na střípky budoucnosti, kterou vidíte. Moc přítomnosti, reagovat dobře na přítomnost, protože tou nyní intenzivně utváříte budoucnost. Zaměřte se na to, co máte - a co z toho lze vytvořit. Tarot pak upřesňuje rozloučit se s něčím nefungujícím, nastolit nové zvyky, nebýt uvázaná citově v nefunkční nebo již neexistující minulosti. tak hodně štěstí.

      Vymazat
    2. Renatko, tarot je moudrý, loučím se, vlastně vím, co už nechci. Odpoutala jsem se od manžela, ještě ten konečný akt - rozvod. Chodí mi občas nové informace, které mne postrkují jít svou cestou a jeho již nechat jeho cestě. Nechci s ním již mít společného nic víc než je nutné. Někdy se však objeví houpačka, takže vím, že nejsem ještě 100% pryč. Máme dvě děti, takže to asi nebude nikdy 100%, ale nebude mne již nic trápit, nebude se tím zaobírat. Věřím, že rozvodem se vše ulehčí. Děkuji moc. Přeji Vám krásné letní dny, a ať Vám lví brána pomůže nastavit nové a prospěšné cesty ivana

      Vymazat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!