Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

úterý 13. července 2021

Kde stojí za to se překonat? Speciál pro jednotlivá znamení s Tarotem Magie Druidů

 


Tento týden máme podle týdenní inspirace jedinečnou možnost najít ve svém životě kousek, v němž stojí za to se překonat. Je to proto, že lépe vidíme svůj život v souvislostech. Může to být to, do čeho se nám strašně moc nechce, přičemž tušíme, že by se vyplatilo se překonat. A pokud váháte, nebo nevíte… zkusme malý speciál. Kde mohou jednotlivá znamení hledat ten malý kousíček zlata, v jakém pevném kameni může být schován?

Berani: Vladař: tam, kde vám schází racionální myšlení, pevnost, vláda, řekněme takový praktický dohled a snad i jistá tvrdost v zájmu fungování světa kolem vás…

Býci: Luna: tam, kde můžete mít více odvahy projít kousek cesty sám, po kamení, potmě – nakonec byste v té nepříjemné cestě nebyli sami, budou tam spojenci a budou vám ukazovat cestu…

Blíženci: Osm holí: tam, kde jsou jednoznačně nyní synchronicity, rychlost, kde jdou věci hladce, kde cítíte volnou cestu – nezdržujte se hledáním překážek, kde nejsou, svezte se nyní na nabízejících se vlnách.

Raci: Znovuzrození: tam, kde je příležitost vzdát se něčeho, co vám špiní život, kde můžete odevzdat svou starou podobu a znovuzroďte se pro nové vztahování se ke světu…

Lvi: Dva poháry: tam, kde můžete využít nyní sílu moci, kterou má láska – připravenost k usmíření či spolupráci s něčím, co vám pomůže se zklidnit.

Panny: Vladař: tam, kde můžete nyní disciplínou změnit něco pro dobro celku nebo pro dobro širšího okolí…

Váhy: Feferyllt: tam, kde nyní můžete objevit ve vlastním nitru klid pro bystrý úsudek. Kde můžete do praxe vnést to, co ve vás zformovaly zkušenosti nebo teorie.

Štíři: Věž: tam, kde roky či měsíce omezování se chýlí ke konci, nebo kde se schyluje k uvolnění nastřádaných emocí  a hněvu.

Střelci: Slunce: tam, kde vstupujete do tvůrčí a radostné fáze, kde můžete být najednou sami sebou. Toho využijte.

Kozorozi: Sedm pentaklů: tam, kde jste odevzdali semínka, obrnili se trpělivostí. Možná neváhejte a dávejte životu ta semínka, u kterých bude trpělivost třeba. Nebo vyhlížejte rostlinky, pokud jste již zaseli.

Vodnáři: Princ pentaklů: tam, kde potřebujete být systematičtí a zodpovědní, kde je třeba energie zručného řemeslníka

Ryby: Blázen: tam, kde cítíte volání duše, kde je nabídka se nebát a vyzkoušet něco zcela nového…

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!