Adventní výklady budou brzy u vás!

Adventní výklady

pátek 2. dubna 2021

PŘED VÍKENDEM, 2.4.: Pomalý víkend, nikoliv však ospalý


Jaké změny vám přinesl týden? Něco porovnal, urovnal, někde přinesl překvapivé výzvy a novinky, které nyní stojí za úvahu. A víkend je tu od toho, abychom si opravdu odpočinuli a načerpali síly. Vlastně naším úkolem nyní je dělat úplné nic. Sledovat, regenerovat, vylepšovat své podmínky. Možná tak nějaké ty úklidy k lepšímu nebo piplání rostoucích rostlinek v našich životech se k tomu všemu hodí, ale naladění by mělo být v podstatě laskavé. Dejte tam, kde máte na rozdávání. Přijměte dar, pokud ho potřebujete. Ulevte si tam, kde jste dlouhodobě pod tlakem. Máme se naladit na notičku, že všechno se děje pomalu, ale jistě.

Máme příležitost probrat se efektivně svými strachy, najít k nim vztah, zjistit, jestli už tu nejsou zbytečně, protože už vás vlastně nemají před čím chránit. Ale také probrat své naděje a plány a touhy a možná si také udělat nějaký plán v realitě. Je čas rýsovat plány, kreslit plánky své osobní životní zahrádky a třeba i udělat sem tam nějaký krok kupředu, je-li třeba.

Také to může být o tom, co tu již bylo celý týden. Načasování nám nyní nese nějaké výsledky. Naším úkolem je pozorovat a naslouchat, co sklízíme, nebo kudy se nyní přeinstalovává náš život, jak se přenastavuje navigace. Možná se nějaká cesta přepočetla a nyní vede trošku jinudy. Tak se zastavme, odpočiňme si a nechme si osudem ukázat směr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete k tématu něco napsat? Směle do toho!